پدر مادر من جفتشون بینی کوچیک قلمی دارن ولی منو و خواهرم بینی هام غوز داشت ک خوشبختانه عمل کردیم هر وقت من اومدم تو نی نی سایت راجب اینکه چی بخورم رو خوشگلی نی نی تاثیر دار همه سریع گفتن ژنتیک ولی اصلا برای ما اینطور نبود پدر مادرم قد متوسط رو ب کوتاه دارن ولی من خودم قدم بلند
عزیزم ارثی هست از اجداد میرسه در ژنهای نهفته که در نسلهای دیگه به حالت بارز درمیاد. بعضی ژنها ممکنه در یک نسل خاموش بشن و بعضی دیگه به حالت بارز دربیان
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا پسر خالم یه دختر 5 ساله داره مثل فرشته هست دختر سفید برفی موی بور. اما هم مامانش هم باباش دوتاشون سیاه و زشت هستن. والا هر چی هم ما دادیم چه از طرف مامانش چه از طرف باباش سیاه هستن و زشت
بچه ممکنه به آشناهای دیگه بره مثلاً مادربزرگ یا دایی
تو قد تغذیه هم تاثیر داره
ولی بعید میدونم تغذیه رو شکل استخون بینی تاثیر داشته باشه
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.