2777
2789
عنوان

چرا نمیذارن ازدواج کنم

324 بازدید | 27 پست

۲۲سالمو تموم کردم ک دانشجوام ولی هر خواستگاری که زنگ میزنه یا میاد خونه ردش میکنن اصلا اجازه نمیدن خواستگار حرف بزنه یه خواهر برزگتر از خودم دارم ازدواج کرده ینی مامانمم به حرف اون گوش میده اونم خیلی خیلی سخت پسنده مثلا زنگ میزنه به اون اونم‌میگع ن بیکاری فلان خواستگارو رد کن😣

اصلا نظر من مهم نیس 😐میگن باید شاهزاده ی سوار بر اسب سفید بیاد

درحالیکه امروز رفته بودیم مغازه آشناهامون به مامانم گفتن ماشالا دخترت بزرگ شده چرا ازدواج نمیکنه😣😣انقد از این حرفا شنیدم خسته شدم

چیکار کنم؟جای من بودید چیکار میکردین گرفتار شدم

۲۲سال

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته نظر خودت مهمترینهولی فازاون ادم که گفت بزرگ شده چرا ازدواج نکرده رو نمیفهمم:///اخه ۲۲ سال خخیی ...

اره لابد😂ادم از زندگی نا امید میشه در حالیکه نمیدونن خانوادم نمیذارن

۲۲سال

هعیییی کو اهمیت اخه براشون مهم نیس گرفتاری شدم دنبال شاهزادن با اسب سفید

لابد شرایطت خیلی خوبه و اینایی که اومدن واقعا مناسبت نبودن

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

عزیزم تا 35سال هم اوکیه برا زایمان سر نازایی چیه دیگه

خب ادم باید تا ۲۵ سالگی لاقل عروسی کنه تا ۳۰ هم بچه بیاره از زندگیم چیزی بفهمع همه چی به وقتش قشنگه سر ۳۵ سالگی کی حوصله بچه داری داره

۲۲سال

اولا که آشناهاتون غلط کردن به اونا چه ربطی داره

شاید یکی نمیخواد اصلا ازدواج کنه مثل من

۳۶ سالمه نکردم و نمیکنم نیازیم به شوهر ندارم

سن تو ام زوده برای ازدواج

ولی دخالت خانوادتونم ایراد داره

به مامان بابات و خواهرت بگو خودم میبینم خوبه یا نه شما برید کنار

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉