2777
2789

سلام، من سه ساله یه دبیر مرد دارم که حدود ۴۰سالشه و البته فرد مودب و متینی هست.

ایشون توی سن کم یه ازدواج اجباری داشته و فرزندانی رو هم داره. من باهاش خیلی صمیمیم، خداییش خیلی مهربونه و توی هرشرایطی کمکم کرده و بهم میگه دخترمی  و هرکاری بتونه واسم انجام میده. خیلی از اوقات هم اگر مناسبتی باشه هدیه کوچیکی رو برام میگیره .

اما از طرفی کاملن مطمعنم که روابط متعدد داره و با خیلی از دانش اموزاش رل زدن. 

اما از طرفی خیلی نصیحتم میکنه که گول پسرارو نخور و حواست باشه (متوجه این شده که دوست پسر دارم).

به نظر شما این به منم حسی داره و داره خودشو نزدیک میکنه بهم یا زیادی حساسم؟

راستی من کاربر جدید نیستم الان بابت این تاپیکم یه کاربری جدید زدم.

یه چیز بهت بگم 

تمااااام مردای متاهل ک دنبال زیر ابی هستن 

ب طرف مقابلشون میگن اره از زندگیم راضی نیستم 

زنم خوب نیست 

ازدواجم اجباری بوده 

بخاطر بچه هام تحمل میکنم 

و تماااامشون بلا استثنا گو..ه میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا موقع دبیرستان دقیقا یه همچین دبیری داشتم و اجازه ندادم زیاد صمیمی باشه باهام 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
یه چیز بهت بگم تمااااام مردای متاهل ک دنبال زیر ابی هستن ب طرف مقابلشون میگن اره از زندگیم راضی نیست ...

تا به حال نشده از خانمش بدی بگن 

میگه خیلی خانم خوب و با وقاریه 

تعریف میکنی چیشد؟

خیلی ازم سو استفاده کرد هم جسمی هم روحی من 2 سال باهاش داشتم هشتم و نهم (به نظام بچه های امروزی) 

اول باهام درد و دل میکرد مثل دخترمی و..... بعد کم کم بهم میگفت تو سوگلی منی سرکلاس از من فقط نظر میپرسید که امتحان بگیرم یا نه، سوالات امتحانات و بهم میداد، کم کم هی حرف های جنسی و عاشقانه پیش میکشید اون موقع تازه گوشی لمسی اومده بود خیلی اون گوشی ها کوچولو بودن من داشتم اون زمان بهم پیام میداد که.............. 

و من خر هم باور کردم و گزاشتم ازم سو استفاده بشه