2777
2789

درخالیکه توی اون رابطه اذین نمیشین ولی لذت هم ازش نمی برین

رابطه صرفا منظورم روابط عاشقانه نیست روابط خانوادگی یا دوستانه بیشتر مدنظرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ وقت

چون من از تنهاییم لذت میبرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره

ادمی نیستم که دنبال سود بردن از روابطم باشم ولی گاها که ازشون رفتار تاکسیک طور میبینم میگم من نیازی به ارتباط با این ادم ادامه بدم چون سودی که به من نمیرسونه منم بهش نیار ندارم

تنها دلیلیکه ممکنه بخوام نگهش دارم اینکه دورم خلوت نشه  

اگه اینجور موقعیت برات پیش بیاد که بعضی رفتارای یه دوست ازارت بده ولی اون فرد ادم صددرصد بدی نباشه ب ...

بستگی داره چقد اون رفتار خط قرمز باشه برام

اگه ببینم خیلی اذیت میشم بله رابطمون باهاش کم رنگ و در نهایت از بین میبرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
بستگی داره چقد اون رفتار خط قرمز باشه براماگه ببینم خیلی اذیت میشم بله رابطمون باهاش کم رنگ و در نها ...

اخه مشکل دقیقا همینه یه اخلاق بد داره ۱۰ تا اخلاق خوب ولی اون یدونه اخلاق بد باعث میشه بخوام بکوبم تو دهنش🤣و البته تا مدتها ذهنمو درگیر میکنه