2777
2789
عنوان

دو قطبی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 212 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیای بیرون افسرده تر نمیشی؟

شاید بشم نمیدونم 

حس میکنم درکنار نامزدم دارم بیشتر افسرده میشم 

کاش میرفت دنبال زندگیش کاش بهم خیانت میکرد. عذاب اون بیشتر ازارم میده مطعنم درکنار زن دیگه خوشبخت میشه من خودم دوس دارم تنها باشم نه خانوادم باشه نه کسی دیگه

اسی تغییر حالتت چند روز طول میکشه ن؟مثلا یه هفته شاد شادی یه هفته غمگین ترین ادم دنیا؟

اره قدیم هفتگی بودم الان لحضه اییم یه لحضه خوب یه لحضه بد 

الان اینقدر غمیگنم فردا ممکنه خیلی شاد باشم 

یه روز عاشق یک روز فارغ

کاشکی می‌دونستی حالتو ، اجازه نمیدادی شروع بشه این رابطه ، الان دوتاتون سختی میکشید

من بهش گفتم اون قبول نکرد گفت میریم دکتر رفتیم 

بزوز داروهامو میداد الان اروم ترشدم ولی افسردگی دارم میگیرم 

یادمه تو یه بحثمون عصبی شدم یه چیری پرت کردم خورد پشت چشمش پاره شد کلا 

اون لحضه هزاران بار خودمو نفرین کردم 

شاید بشم نمیدونم حس میکنم درکنار نامزدم دارم بیشتر افسرده میشم کاش میرفت دنبال زندگیش کاش بهم خیانت ...

نامزدت کنار تو خوشبخت تره ، تو به زور و زنجیر نبستیش

راهو نشون دادی ولی نرفت

پس عذاب وجدان نگیر ،همونطور که اون چشمشو رو بیماری تو میبنده ،توام چشمتو رو این مریضی ببند

باهم کنترلش کنین 

درای شادی رو چرا به روی جفتتون میبندی

.

اره قدیم هفتگی بودم الان لحضه اییم یه لحضه خوب یه لحضه بد الان اینقدر غمیگنم فردا ممکنه خیلی شاد باش ...

چقد بد متاسفم عزیزم، تابحال دستگاه ارتی ام اس یا هر دستگاه دیگه ای امتحان نکردی؟

.

چقدرر دوست دارهه🥲❤️خیلی قشنگین

خیلی عاشقمه هیچ مردی اینطوری ندیدم ولی لعنت به من کاش میرفت دنبال ایندش کاش میرفت بایه دختر مثل خودش 

هم قیافه خوبی داره هم جایگاه خوبی هم ادم مذهبیه درحالی که. من دختر ازادی بودم ولی نفهمیدم چرا منو انتخاب کرد

نامزدت کنار تو خوشبخت تره ، تو به زور و زنجیر نبستیشراهو نشون دادی ولی نرفتپس عذاب وجدان نگیر ،همونط ...

فردا قراره بریم مسافرت دوسه روزه کنارهمیم میخوام همه چیزو فراموش کنم فکر کنم فقط خودمون دوتایم امیدوارم  دعوا نشه 😭🥲