2777
2789

من خودم همسرم بهم عشقو محبت میده ولی من ب نظرم بیشتر میدم زیاده روی دارم انگار😂😂هر کاری میکنم ی کوچولو ادم شم ولی نمیشه شما چطورین🙁

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

من یه اشتباهی که دارم زیادی در دسترسم 😐😑

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه اشتباهی که دارم زیادی در دسترسم 😐😑

سعی کردی دیگ در دسرس نباشی 

من ک نمیتونم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

حس میکنم اون اوایل من بیشتر بودم در مورد قربون صدقه رفتن و همه چی رو تکمیل انجام دادن خونه و آشپزی و به خودم رسیدن ، تا اون برسه کلی ذوق داشتم همه کار می‌کردم،  اما همون اولا دلمو شکست از اون موقع کلی عوض شدم دیگه صدمو واسه کار خونه و اینا نمی‌ذارم قربون صدقه هم اون بیشتر میره گاهی من ساکت میمونم انقد ساکت میمونم بعد یهو یادم میفته زشته بذار منم یکی دوتا جواب بهش بدم 

همین 

هیچوقت ذوق کسی رو کور نکنین حیفه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
والا ما هر چی محبت کردیم.محبتی ندیدیم. بی خیال شدم. در صفا و صمیمیت نانوشته و ناگفته زندگی سرد ادامه ...

🥺🥺تو محبت کن بزا یاد بگیره

سعی کردی دیگ در دسرس نباشی من ک نمیتونم

آره ولی دوباره برمیگردم به حالت اول اینقدر در دسترس میمونم که تکراری و حوصله سربر میشم 😂🫠

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
واقعا تا حالا نسنجیدم 🤔 نمیدونم شاید برابریم شایدم اون بیشتر محبت میکنه

خخوبه باز برابری ولی من دیگ زیاده روی میکنم هر چقددد میخوام میانه روی کنم نمیشه نمیتونم😂🤦‍♀️

حس میکنم اون اوایل من بیشتر بودم در مورد قربون صدقه رفتن و همه چی رو تکمیل انجام دادن خونه و آشپزی و ...

اره ب خدا خیلی بده 

ولی میدونم سختههه هااا ولی سعی کن برگردی مثه قدیم شی ببخش فراموشش کن و اذیت نشی تو زندگی

آره ولی دوباره برمیگردم به حالت اول اینقدر در دسترس میمونم که تکراری و حوصله سربر میشم 😂🫠

😂😂😂اخییی اشکال نداره ما نمیتونیم تغییر بدیم خودمونو بیخیال

اره ب خدا خیلی بده ولی میدونم سختههه هااا ولی سعی کن برگردی مثه قدیم شی ببخش فراموشش کن و اذیت نشی ت ...

شاید بخشیدم ولی فراموش نکردم یا شایدم برعکس نمیدونم کدومه 

ولی خب الانم خوبیم خدا رو شکر اما اون ذوق و ساده لوحی اوایل ازدواج رو ندارم 

البته به نظرم خوبه من اون موقع یادش دادم دوست داشتن چجوریه الان اون داره بیشتر به من محبت میکنه و بیشتر دنبالمه، حالا در مورد محبت و دوست داشتن واقعی نمیدونم چقد دنبالمه ولی در مورد رابطه که اینطور شده قبلنا من خیلی اصرار داشتم ولی بعد یه مدت به شرایط عادت کردم و سر خودم رو گرم کردم که سمتش نرم الان دیگه اکثرا اون شروع کننده ست ،اکثرا نه کلا 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی