2777
2789
عنوان

دو قطبی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 212 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خانوم عزیز این نوع رفتارها ساخته ذهن خودته،همه حرفای این دکترها چرته،هیچ چیزی رو به خودت تلقین نکن،دوقطبی و قطب جنوب واین مزخرفات چیه مردم از خودشون دراوردن،شما سختی و بیپولی و بدبختی نکشیدی تا بفهمی قطب جنوب و این حرفا اصلا وجود نداره،بشین پای زندگیت دو دستی بچسب به نامزدت که اینقدر دوست داره،نمیدونم چی میخوای از زندگیت که یه عیب هم رو خودتی میزاری،،،شایدم تایم پریودته که همه همین جورین همه عصبیو دمدمی مزاج میشن و .....

خلاصه خوشی نزنه زیر دلت ...

ببین خانوم عزیز این نوع رفتارها ساخته ذهن خودته،همه حرفای این دکترها چرته،هیچ چیزی رو به خودت تلقین ...

نه پریودم تازه تموم شده 

مامانم میگه خوشی زده زیر دلت ولی واقعا افسرده دارم میشم دیگه هیچ چیز بهم حتی لذت نمیدن

ولی این دردیه که نمیشه توصیفش کرد

اسی چطور تا الان تو شغلت موندیاینجوری که میگی صدبار باید استعفا میدادیبیشتر توضیح میدی؟

شغلم خیلی وقتا مرخصی میگیرم سرکار نمیرم 

بعضی وقتا اونجا تو حس حال خودمم باکسیم صحبت نمیکنم تعهد کاری دارم بعدش قطعا استعفا میدم الان بخاطر تعهد‌نمیتونم