2777
2789
عنوان

دو قطبی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 212 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعد از یه بچه فهمیدم دوقطبی هستم همسر منم میگه نمیتونم ولت کنم بیچاره میشی نمی‌تونی مواظب خودت باشی منم دلم براش میسوزه نذار بچه دار شی بعدا ناراحتی این دیوونه‌ت میکنه که شاید به اونم دادی بیماریو

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

نمیدونم چی بگم گلم از یه طرف نامزدت بره تازه متوجه میشی چقدر دوسش داشتی و حالت بدتر میشه از یه طرفم که اوضاعت خوب نیست بنظرم به نامزدت بگو یکی دوسال منتظرت بمونه امیدوارم حالت بهتر بشه🤍

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
مشکل من اینه به روز خوبم انجام میدم روز بعد ناامید

اسی میشه از حالاتت بگی؟چجوری فهمیدی دوقطبی هستی

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.