2777
2789
عنوان

خوش به حال خرابا با شانسشون

1437 بازدید | 75 پست

هر چی دختر اطرافم میبینم که هر روز با یه پسرن یکی از یکی خوشبخت تره 

یه دوست داشتم دوران دبیرستان هر روز میومد از پارتی رفتنای دیشبش با دوست پسرش میگف که فامیلشم بود دوست پسرش همه کار کرده بودن ...شاید فقط رابطه کامل نداشتن خلاصه برا خودش صفا سیتی حتی تو پیجشم عکساش با پسره بود 

بعد مدتها دیدم پروفایلش برام پیشنهادی اومده میجشو دیدم چه ازدواجی کردی چه عروسی ای چه شوهری پسره شبیه ماه 

بعد دخترای ساده و پاک اندر خم یک کوچن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که شانسو تو ازدواج نمیبینم اونم با مردای زیگیلی امروزی

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

🤦‍♀️بحث همیشگی 

حتی اگه پربازدیدم بشه میترکه دوست عزیز

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

هر کی لیاقتش هر چی هست همون میشه... لیاقت پسرا همون دخترااان بعدهااا برو ارتباطتشون ببین چجوریه... بعدشم اتفاقااا ازواج نکنی بهتره و اینکه واسه خودت تو عالم پاکی خودت کیف کنننننن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

من که شانسو تو ازدواج نمیبینم اونم با مردای زیگیلی امروزی

ازدواج موفق یه شانس محسوب میشه

البته که خیلی چیزای دگ تو خوشبختی ادم موثره ولی وقتی همه چیز داری ب همه چیز میرسی اینم یه موفقیته ک باید برسی ب هر حال