2777
2789
عنوان

تا حالا شده به بچه دار شدن کسی حسودی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 82 پست
منم همیشه تا کسی حاملگی بد داشت میگفتم تو دلم مگه مجبورین بچه بیارین همش دردسره..اما خدا کاری باهام ...

انشالله قسمت همه منتظرتا بشه دامنشون سبز شه،،، اخه من بااین وسیله هاییکه برات گرفتم چکار کنم مادر 😔😔

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۶ساله نازام ولی تاحالانتونسم حسادت کنم خدایا شکرت چقدر خوبه این بذرو ازمن دورکرده ولی اتیش میگیره دل ...

همسایه بالای ما تقریبا همزمان  ازدواج کردیم .اونا بچه ندارن خیلی بهش حسودیم میشه  همیشه میره بیرون راحت کارهاشو انجام میده خونشون مرتب و آرومه گاهی میره سرکار  .من دو تا پشت هم اوردم  تو نوزده سالگی دارم روانی میشم اینقد میریزن و جیغ میکشن به هیچی باب دلم نمیرسم نه به خونع نه به درس خودم نه قیافم 

از همه دنیا متنفر شدم از بچه جماعت متنفرم

گاهی خدا اینکارو باهامون میکنه که بیشتر صداش بزنیم

اخ خدا دیگه نمیدونم چطور صداش کنم به کی قسمش بدم.... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بله گلم من هم خونواده پدریم هم مادری همه دوقلو زان شانس ابجیمه فقط نمیدونم حکمت چیه

برو تو اینستا سرچ‌کن ترش شیرین مامانی

حلوای گیاهیشونو بخر براش خیلیا جواب گرفتن

خواهرت قوتو رازیانه بخوره شوهرش رازیانه چهل گیاه یا قوتو خشخاش

اگه مشکل حادی نداشته باشن با همینا باردار میشن 

چله ی آیت الله حق شناس هم خیلی خوبه اگه بتونه بگیره

چه بد..وای خانواده شوهرم خیلی با محبت آن بچه های جاریم رو میپرستن

اره.خداکنه فرق نذارن بین بچه هاتون.  منکه واقعا قیدشونو زدم شاید سالی یکبار به زور ببینمشون 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
برو تو اینستا سرچ‌کن ترش شیرین مامانیحلوای گیاهیشونو بخر براش خیلیا جواب گرفتنخواهرت قوتو رازیانه بخ ...

مرسی ازراهنمایت خواهر قشنگم ابجیم تواین سالها هرکاری که بگی انجام دادن ازطب سنتی تا ای وی اف الان تنها راهشون اسپرم اهدایی که اونم ابجیم اهل نماز وروزه ست وشوهرشم مخالفه میگم بابا حرام نیست علم پزشکیه شوهرش میگه نه 

مرسی ازراهنمایت خواهر قشنگم ابجیم تواین سالها هرکاری که بگی انجام دادن ازطب سنتی تا ای وی اف الان تن ...

ببین تو اون پیام قبلی رازیانه فقط واسه خانمه ، کیبورد اشتباه برای آقا هم تایپش کرد

اینایی که گفتمو امتحان کنن ضرری نداره

فکر کنن دارن عصرونه میخورن 

قربون مهربونی دعات انشالله دامن شماهم سبزشه

ممنونم عزیزم انشاالله.

انشاالله همه به ارزوهای خوبشون برسن 🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....