2777
2789
عنوان

تا حالا شده به بچه دار شدن کسی حسودی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 82 پست
چرا واقعا همون مدت کوتاهی هم که حامله بودم خیلی بهم توجه میکردن

عاخه من بارداریم باخواهرشوهرم یکی بود. الان بچه من هفت سالشه بخدا اصلن از خانواده شوهرم محبت ندیده این بچه مثلا بهش میگم عمه ریحانه اینجوری گفته میگه مامان عمه ریحانه مامان نازیه؟بهش میگم ن اون عمه زهراس. بچه بود میرفتیم خونه مادرشوهرم همش بچه خواهرشوهرمو بغل میکردن میبوسیدن بازیش میدادن.  اما به دخترمن توجه نمیکردن  بخاطر همین رفت و امدم رو به حداقل رسوندم تا کمتر اذیت بشم درنتیجه بچه ام الان عمه هاشو نمیشناسه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حوصله تهوع وویارای روانی کننده اشو داری؟

من همیشه به خدا میگم حاضرم بدترین خاملگی رو داشته باشم درداشو به جون بخرم، فقط مادر بشم، روزایی که کلی درد دارم و مناطرم یا پری باشم یا بالاخره مامان بشم، 

اون دردا شیرین ترین درداییه که دارم ولی امان از وقتی که میبینم درد پری بوده..... فک نمیکنم هیچکسی درد یه خانم کع حسرت مادرشدن داره رو بفهمه جز یکی مثل خودش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
یه روز که شوهرش بهش خیانت کرد اونموقع با ۳ تا بچه دور خودش میچرخه غصه نخور

اره برعکس شوهرشم‌تازه یکم‌بالاکشیده شوخیش جلوجمع فقط اینه که برازن دیگم‌چکارمیکنم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
مسئولیتی گردنت نیستـ. چندسالتونه؟

بله ولی تا کسی  چیزی رو نداشته باشه نمیفهمه حال اونی ک نداره رو ....

۳۴

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عاخه من بارداریم باخواهرشوهرم یکی بود. الان بچه من هفت سالشه بخدا اصلن از خانواده شوهرم محبت ندیده ا ...

چه بد..وای خانواده شوهرم خیلی با محبت آن بچه های جاریم رو میپرستن

من همیشه به خدا میگم حاضرم بدترین خاملگی رو داشته باشم درداشو به جون بخرم، فقط مادر بشم، روزایی که ک ...

منم همیشه تا کسی حاملگی بد داشت میگفتم تو دلم مگه مجبورین بچه بیارین همش دردسره..اما خدا کاری باهام کرد که دردسر هاش هم به جون بخرم

بمیرم برای دل ابجیم ۱۵ساله چشم انتظاره میگفت کاش حامله میشدم سقط هم میشد بازم یه امیدی داشتم نه اینج ...

اخی راس میگه خیلی سخته منم ارزومه فقط ی بار باردارشم اگه سقط هم شد مهم نیس ، امیدوارم خدا عوضشو بهش بده که دلش شاد بشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه اون ۶ ماهش که بود من حامله شدم..اگه سقط نشده بود الان یکی دو ماهش بود

شاید حکمتی بوده عزیزم. هرموقع امادگیش رو داشتین مجدد اقدام کنید.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

خدا به همه نگاه کنه انشالله ،دعا کنید تو راهی منم زودتر دنیا بیاد و من اون روز یه شهر رو شیرینی میدم،البته‌وقتی ویارام خوب بشه هم تا یه کوچه محله رو شیرینی میدم 🥴🥴🥴🤣🤣🤣