2777
2789
عنوان

تا حالا شده به بچه دار شدن کسی حسودی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 82 پست
همسایه بالای ما تقریبا همزمان ازدواج کردیم .اونا بچه ندارن خیلی بهش حسودیم میشه همیشه میره بیرون ر ...

بچه هات چند ساله ان؟ کاش یه کم به خودت وقت میدادی. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه بالای ما تقریبا همزمان ازدواج کردیم .اونا بچه ندارن خیلی بهش حسودیم میشه همیشه میره بیرون ر ...

ن عزیزم اینونگو ادم مدیریت کنه صبوری کنه ودقت و مطالعه توهرکاری میتونه پیشرفت کنه یا خوشحال باشه حتمااینایی ک گفتمو انجام بده قول میدم از حال الانت بسیارخرسند بشی 

منم اگ بگم دلم اتیش میگیره برام ن شوهرم هس ن بچه تنهای تنهام پدرم ندارم ی برادرکویجک ۱۰ساله ومادرم شوهرمم۲۰روزدرماه نیس وقتی میاداونوقت ک حال خوبه دلم خکش ب ادامه دادنه واقعا۶ساله روال زندگیم منو داره اینجوری عذاب نیده استرس شدیدم باعث شده بچه دارنشم بدون مشکلیم وریزش شدید گرفتم درحدکچلی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ن عزیزم اینونگو ادم مدیریت کنه صبوری کنه ودقت و مطالعه توهرکاری میتونه پیشرفت کنه یا خوشحال باشه حتم ...

قربونت مرسی بخدا نمیرسم به هیچی شوهرم هم هبچ کمکی نمیکنه میاد غر هم میزنه عصبی هم میشه میگه تو هیچی نیستی و نمیشی

ولی من آرزومه  جای تو بودم میرفتم درسمو کامل میخوندم و دنبال کار میگشتم یا یه حرفه یا هنر  مثل خیاطی یا آرایشگری یا گلسازی و .... یاد میگرفتم حداقل واسه خودم استفاده کنم 

زیاد بری تو فکر بارداری استرس طولانی ترش میکنه ، بجاش از ته دل مشغول کار شو ان شااله بچه هم میاد بعدش میگی وای خدای من چرا اون مدت بیکاری چیزی واسه خودم دست و پا نکردم ، این بچه چی داشت که شب و روز و خواب و خوراک  و روح جسم ازم گرفته

عزیزززم ان شالله به زودی و هروقت میخوایی خدا بهت نی نی سالم و صالح بده.. حست و کامل میفهمم.. منم از وقتی رفتم تو اقدام و نشده، هر خبر بارداری میشنوم یه دور گریه میکنم... به خدا از بد جنسی و حسودی نیست.. فقط یکم دلم میگیره