2777
2789
عنوان

تا حالا شده به بچه دار شدن کسی حسودی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 82 پست
اخی عزیزم.. حالا بچه دار شدین،

ن عزیزم ، دیگه هم برام مهم نیست ، الهی هرکسی داره خیرو خوشبختیشو ببینه و به شما و همه منتظرهاهم سالم و صالحش را عطاکنه.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله تهوع وویارای روانی کننده اشو داری؟

۳سال پیش ک سقط کردم فقط ۱خورده ای حانله بودم مرگباربود بالااوردنام سوراخ میخاست بشه گلوم دادگریه میکردم خیلی وحشتناک بود 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اره جاری کوچیکم به فاصله۳سال ۳تاپسر دنیا اورد خانواده شوهرم هزاربار سرم زدن اینکه اون هرروز بچه میار ...

یه روز که شوهرش بهش خیانت کرد اونموقع با ۳ تا بچه دور خودش میچرخه غصه نخور

بمیرم برای دل ابجیم ۱۵ساله چشم انتظاره میگفت کاش حامله میشدم سقط هم میشد بازم یه امیدی داشتم نه اینجوری مثل چوب خشکم اطرافش همه سه چهارتا بچه دنیا اوردن دختر خالم توعروسی ابجیم ۷ سالش بود الان یه بچه یکساله داره 

۳سال پیش ک سقط کردم فقط ۱خورده ای حانله بودم مرگباربود بالااوردنام سوراخ میخاست بشه گلوم دادگریه میک ...

خدایا به بزرگی خودت قسم ناشکری نمیکنم انشالله به خیر وخوشی بگذره ولی خیلی سخته کم اوردم