2777
2789

من با دوستای دانشگام از طرف دانشگاه یه اردو دو روزه رفتم 

بعد مامانم اونجا بهم زنگ زد حرف زدیم و اینا ولی بقیه همه مامان و خاله و دوست پسرشون زنگ میزد

مامانم یکی دوب ار زنگ زد سریع قطع کردیم زیاد حرف نزدیم 

بعد دفعه بعدی خودم بهش زنگ زدم گفتم به من زنگ نمیزنی شاکی ک تو باید به من زنگ بزنی وااا 

گفتم با خنده چ قد اخلاقت شبیه مامان جونه 

بعد پقتی داتشم برمیگشتم دیگ از اردو زنگ زدم اومدم حرف بزنم هی میگف اهان فهمیدم نمیخواس حرف بزنه گفتم واا مامان دارم حرف میزنم خوب میگف باشه خوب چی بگم بعدم سریع قطع کرد گفتم خدایا چرا باهام اینجوری کرد دم دانشگاه رسیدم ک دوباره با تاکسی برگردم خونه 

زنگ زد ک من با دوستای جدیدم ( تو گروه های تلگرام همشهری) دارم میرم بیرون و فلان سریع قطع کردگفتم خوب اوکی 

اومدم خونه دیدم شلغما رو گاز داره میسوزه پرنده مون بیرون بود پیداش نمیکردم 

بهم فوش داد چرا لوازم ارایشو خط چشم رو بردی گفتم خوب میدونستی ک بردم گفتم میبرم دارم میرم خوشگل کنم و اینا داد و بیداد ک مردشورتو ببرن 

بعد اومدم خونه بهش زنگ میزنم چیشده چه خبره چرا خونه رو اینجوری ول کردی اولین بارت ک نیست رفتی بیرون الان کجایی میگفت آره باشه بهت زنگ میزنم هی قطع میکرد هی من میگفتم خدایا اینکجاست اخه چی کار میکنه یعنی چی 

دوباره بهش زنگ میزدم هی میگف اره باشه خدافظ

بعد یهو بهم زنگ زد فوش ک تو ماشین دوستام بودم انقد صدات بلند بود همه شنیدن ابروم رفت 

گفتم خوب تو نگفتی کجایی من گفتم خدایا چی شده ببخشید به خاطر این بوداین هی قطع میکنه 

فوش میداد اومدم خونه دلم میخواس سفرمو براش تعریف کنم زر تو ذپقم میگفت پرو بازی در اوردی بخ خاطر تو نرفتم بالا از همونجا دوباره برگشتم ااانم دوباره بهش گفتم چرا محلم نمیدی بیام برات تعریف کنم اونجارو انقد عصبی بوددد میخواس پاشه منو بزنه میگفت هاری صدا داد و بیدادت پشت تلفن بود و فلان 

دارم همین جور گریه میکنم ک چرا باهام اینجوری میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش می‌کنم کمی راحتش بذار … میدونم که چی میگم …. هیچی در مورد شما نیست اصلا نگران نباش و اصلا موضوع خاصی نیست … فقط هی به پر و پاش نپیچ و حرف نزن و بذار آروم باشه ، همین 😊

هیچوقت زندگی خودت رو با دوستات مقایسه نکن، احتمالا دانشجو کارشناسی باشی و ۲۰ ، ۲۱ ساله، منم میرفتم اردو فقط خودم لحظه به لحظه به مامانم زنگ میزدم و گزارش میدادم، خیلی از دوستام بودن که ماماناشون مرتب زنگ میزدن، خب چه اهمیتی داره این موضوع 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
هیچوقت زندگی خودت رو با دوستات مقایسه نکن، احتمالا دانشجو کارشناسی باشی و ۲۰ ، ۲۱ ساله، منم میرفتم ا ...

اولش از این ناراخت بودم بعد اوکی شدم گفتم بزار خودم برم براش تعریف کنم تو خونه 

فوش میداد برگشتی اونحا به من میگی مث مامان جونی 

پشت تلفن ابرومو جلو دوستام بردی هاری و فلان 

اولش از این ناراخت بودم بعد اوکی شدم گفتم بزار خودم برم براش تعریف کنم تو خونه فوش میداد برگشتی اونح ...

مامانت هم کمی تند رفته ولی بیخیال بابا

بذار یه دو روز بگذره آبا از آسیاب بیفته همه چیز به روال عادی برمیگرده، بین مادر و دختر از این مسائل زیاد ممکنه پیش بیاد، من الان متاهلم و بچه دارم ولی همین چند ماه پیش به حدی با مامانم به مشکل خوردم که فکر میکردم تا آخر عمر دیگه حتی نمیتونم نگاش کنم ولی خب بدون هیچ حرفی بعد از حدود ۱ هفته هردومون پشیمون شدیم و همه چیز تموم شد برگشتیم به روال عادی

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
مامانت هم کمی تند رفته ولی بیخیال بابابذار یه دو روز بگذره آبا از آسیاب بیفته همه چیز به روال عادی ب ...

اره عزیزم منم یادم افتاد ک اونم خیلی داره سختی میکشه و مشغله داره و بابام زیاد کمکش نمیکنه رفتم الان هم من منطقی حس درونمو گفتم 

هم‌اون گفت که منم اینجوری ام خوب فلان کارو برات کردم و اینا 

هم من دلم براش سوخت هم اون برا من 

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

بعدم همو بغل کردیم 

اره عزیزم منم یادم افتاد ک اونم خیلی داره سختی میکشه و مشغله داره و بابام زیاد کمکش نمیکنه رفتم الان ...

الهی شکر، خوشحال شدم