2777
2789
دقیقاااامن خودم با مامانم همیشه خونه میزاریم میکشیم یا حتی بیرون

همون 

منم تفریحم اینه ماهی چند بار با دوستم یا بابام کافه قلیون بکشیم با چای نبات و پشمک و شکلات 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
برای هر کشوری یک سری چیزا عادیه وقتیم عادی هست ینی هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره استفاده کنه یا خیر ...

شما متوجه منظور من نمیشی گلی

بهتون گفتم قصدم مثال زدن بوده نه مقایسه کردن 

شما گفتی قلیون عادیه چون کافه ها دارن ، گفتم هرچیزی قانونیه لزوما عادی نیست و نباید به چشم نرمال و روتین بهش نگاه کرد 

حالا هی ایراد بنی اسراییلی میگیری از حرف های من

بیخیال گل دختر ، سرت سلامت💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای نامزد اسی خط قرمزه .ربطی قانون و اینا نداره

من الان گفتم برای کی خط قرمزه یا نیست؟!

چرا یکی تا میاد نظری مخالف با نظر شما میزاره حمله میکنید بهش؟

اینجا تبادل نظر هست هرکسی هم نظری داره منم خیلی محترمانه دارم نظراتمو میگم و عرص کردم خودم اهلش نیستم ولی بخودمم اجازه نمیدم به اونی که میکشه بگم وای نکن ضرر داره چون آخرش میگه به تو ربطی نداره و کاملا سنگ رو یخ میشم😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
نه متاهل قبل ازدواج هم قلیون نمی‌کشیدم با اینکه خانوادم می‌کشیدن اما الان میکشم و همسرم با اینکه به ...

اگه دخترتون بخاد چنین کاری بکنه نظرتون چیه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم من خودم از فواید شنا و مضرات قلیون با خبرم اما صحبتم اینه قرار نیست یکی که میره شنا برای دیگرا ...

منظورت اینه که نباید به کسی که قلیون می‌کشه صرفاً به خاطر قلیون کشیدنش بی‌احترامی کنیم؟

اگه منظورت اینه، بله قبول دارم.

اما این دلیل نمیشه که کاری که از نظرمون اشتباهه تأیید کنیم، میتونیم نظرمون رو بیان کنیم و بگیم من این کار رو شایسته نمی‌بینم.

شما متوجه منظور من نمیشی گلیبهتون گفتم قصدم مثال زدن بوده نه مقایسه کردن شما گفتی قلیون عادیه چون کا ...

😂🤦‍♀️

متوجه منظورتون شدم دوسته خوبم

ولی میگم مثالی که میزنید تفاوت زیادی با قلیون داره عزیزع دل من

بخوایم یا نخوایم جامعه پذیراش بوده که اینقدر زیاد شده

شاید منو شما و نامزد استارتر بااین موضوع مشکل داشته باشیم

ولی همینقدر که مخالف داره موافق هم داره 

متاهل🩷🍃
منظورت اینه که نباید به کسی که قلیون می‌کشه صرفاً به خاطر قلیون کشیدنش بی‌احترامی کنیم؟اگه منظورت ای ...

کاملا درست میگید اینجا جمع شدیم تا تبادل نظر داشته باشیم و بحث کنیم

ولی اجازه نداریم بحث رو به چیزای افراطی بکشونیم دوسته خوبم

متاهل🩷🍃
خب اون خانم هم نظرشو گفت.پرسیدم مگه عقیده اش رو تحمیل کرد؟

من عرض کردم کلی دارم حرف میزنم

نگفتم کسی اینجا داره عقایدش رو تحمیل میکنه

منظورم اینه چون ما مخالفش هستیم نمیتونیم به کسی که قلیون یا هرچیزی مصرف میکنه بفهمونیم آقا نباید بکشی ضرر داره😄

متاهل🩷🍃
من عرض کردم کلی دارم حرف میزنمنگفتم کسی اینجا داره عقایدش رو تحمیل میکنهمنظورم اینه چون ما مخالفش هس ...

اگر خودش خواست و بحثش رو پیش کشید، میتونیم نظرمون رو بهش بگیم بعد خودش عقل داره می‌تونه تصمیم بگیره.

اگر خودش خواست و بحثش رو پیش کشید، میتونیم نظرمون رو بهش بگیم بعد خودش عقل داره می‌تونه تصمیم بگیره.

خب گلم شما دارین حرفای خودمو به خودم میزنی که!

من دوساعته دارم همینو میگم که هر آدمی خودش عقل و اختیار داره که تصمیم بگیره

متاهل🩷🍃