2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارتباط مستقیمی به تاپیک نداره. اما میتونم نظرتون رو راجع به برابری بدونم؟ و اینکه چه ارتباطی به اون ...

والا اون مثال رفتگر رو که من نگفتم اون خانم گفت که در واقع هیچ ارتباطی با تاپیک نداشت و فقط طوطی وارانه اون رو تکرار کرده بودن 

معمولا وقتی خانم ها میگن زن و مرد برابر هستن عده ای از مرد ها که طرفدار مرد سالاری هستن میگن هر وقت زن ها هم رفتگری کردن و رفتن تو معدن کار کردن میتونن با مرد برابر باشند 

در واقع خودشون رو برتر از زن می‌دونن چون کار بیرون میکنن😂😂

اما منظور از برابری یعنی برابری در حقوق اجتماعی و شهروندی که تو خیلی از کشور ها تا حد زیادی داره اجرا میشه و اصلا به معنی شبیه به هم شدن زن و مرد نیست 

والا اون مثال رفتگر رو که من نگفتم اون خانم گفت که در واقع هیچ ارتباطی با تاپیک نداشت و فقط طوطی وار ...

ممنون از توضیحاتتون. خب من این برابری در حقوق اجتماعی و شهروندی رو متوجه نمیشم، یعنی چه حقوقی؟ 

و دوم اینکه یعنی شما معتقدید زن نباید در معدن کار کنه یا رفتگر بشه؟