2777
2789
ما الان داریم راجب قلیون نظر میدیم نه تریاک و غیره..

چه ربطی داره؟

شما گفتی توی کافه ها هست پس عادیه 

منم براتون مثال زدم که هرچی قانونیه لزوما عادی نیست

توی آلمان هم ماری جوانا قانونی شد ، باید بگیم عادیه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مسئله اینه که لذت از قلیون باعث بیماری و وابستگی میشه. در نهایت هزینه و دردسر برای سیستم بهداشتی-درم ...

عزیزم من خودم از فواید شنا و مضرات قلیون با خبرم اما صحبتم اینه قرار نیست یکی که میره شنا برای دیگران شان مشخص کنه .کسی که با قلیون راحته قلیون میکشه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خوب هرویین و شیشه و…هم از نظر استعمال کننده هاش براشون حکم یوگارو داره دیگه ولی هیچکس اونو برای ...

عزیزان من بحث نکنید

هرکسی هرجوری که راحته زندگی میکنه ما نون و آب کسیو نمیدیم که بخوایم تصمیم بگیریم چی براشون درسته چی غلط

نکته مهم اینه دوست خوبم ما داریم راجب مضرات قلیون بحث میکنیم بهتره بحثو سمت مواد مخدر نبریم🩷

متاهل🩷🍃
الان قلیون رو با شیشه یکی کردی؟؟؟

یکی که نیست ولی قرار نیست هرچی به ادم حال خوب داد عادیش کرد‌

والا قلیون هم کم مضر نیست کمی سرچ کنید 

اینم قبول ندارین مواد مخدره؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکی که نیست ولی قرار نیست هرچی به ادم حال خوب داد عادیش کرد‌والا قلیون هم کم مضر نیست کمی سرچ کنید ا ...

عزیز یه سر به کافه ها بزن ببین چه خبره .عادی سازی با پست من انجام نمیشه شما جامعه رو ببین

بله ولی نمیشه به دیگران عقایدمون رو تحمیل کنیم هر انسانی قدرت اختیار داره من خودم اهلش نیستم ولی خب ...

به جز همسر اسی، کسی اینجا عقایدش رو تحمیل کرد؟ بقیه دارن نظر خودشون رو بیان میکنند. 

چه ربطی داره؟شما گفتی توی کافه ها هست پس عادیه منم براتون مثال زدم که هرچی قانونیه لزوما عادی نیستتو ...

برای هر کشوری یک سری چیزا عادیه 

وقتیم عادی هست ینی هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره استفاده کنه یا خیر

حرف شما کاملا بی ربطه که قلیون رو به مواد و کشور های دیگه دارین ارتباط میدین

سیگار هم خیلی مضره و سرطان زا هست ولی تمام سوپر مارکت ها دارن

چون دیگه اینا عادی شده

و ضررشون به مراتب خیلی پایین تر از موادی هست که شما نام میبرید عزیز دلم

و اینکه تریاک جنبه درمانی هم داره و بیمارستان ها برای کسانی که درد های شدید دارن مورفین تجویز میکنن

متاهل🩷🍃
بله ولی نمیشه به دیگران عقایدمون رو تحمیل کنیم هر انسانی قدرت اختیار داره من خودم اهلش نیستم ولی خب ...

ننمیشه خط قرمزه عزیزم .خط قرمز ها باید رعایت شوند وگرنه طلاقه .ا

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
برای هر کشوری یک سری چیزا عادیه وقتیم عادی هست ینی هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره استفاده کنه یا خیر ...

برای نامزد اسی خط قرمزه .ربطی قانون و اینا نداره 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ