2777
2789

خلاصه بگم ماشین من دست برادرشوهرمه و چند روزه ب شوهرم میگم لازم دارم برا خریدای خونه یا هرجا ک بخام برم پیاده ام،پشت گوش میندازه، امشب ب شوهرم زنگ زدم ماشینی برام بفرسته برم خرید ،ولی جواب نداد،مجبورشدم ب برادرشوهرم زنگ زدم بگم میخام تامغازه برم خرید میاین؟گفت تا لباس بپوشی اومدم،نیم ساعت گذشت ومن همچنان با گلاهو کاپشن نشسته منتظر بودم،بعد گفتم نکنه فراموش کرده چون ۵دیقه راه تابیاد،زنگ زدم ج نداد،دوباره زنگ زدم بعددو دقیقه شوهرم گوشیو ج داد گفتم نکنه فراموش کردین من لباس پوشیدم یهو دیدم شوهرم ازپشت گوشی میگه نخیر لازم نکرده ماشینو لازم داریم،منم گفتم خب حداقل ی زنگ بزنین آدم لباس پوشیده منتظر نمونه، من مسخرتون نیستم خرجش ی زنگ بود فقط،شوهرم قط کرد،دوباره زنگ زدم گفتم یعنی نمیاین؟الان مغازه ها میبنده دیگه،ما هیچی توخونه نداریم،ن برنج نه گوشت ن روغن،دیدم میگه صبرکن و قط کرد،ب برادر شوهرم زنگ زدم دیدم با دعوا و غرغر جواب میده و با تن صدای بالا گفت میییییاااااارم دیگه صبرررررر کککککککن و قط کرد،منم لیست خریدو ب شوهرم دادم گفتم خودت بخر بمن چه،ب داداشتم بگو نیاد ،دوباره ب داداشش زنگ زدم ک نیاد الکی ،گوشی رو ج داد گفتم لیستو فرستادم ب خودشوهرم نیاین،هنو حرفامو نمیدونم گوش داد یا ن شروع کرد ب دعوا و سروصدا ک مییییاااااام داااارم مییییاااام و بلند دعوامیکردو داااااااد، 

و قط کرد.ماشینو اومد گذاشت دم در رفت،منم نرفتم خرید گفتم ب شوهرم من خرید نمیکنم خودت برو،

بعد برادرش رفته ب شوهرم ب دروغ گفته زنت انگار من نوکرشم، بامن دعوا داره،فحش داده بهم ،و شوهرمو بجون من انداخت، و شوهرمم زنگ زده مامانم بهش گفته ک دخترتون احترام خانواده منو نگه نمیداره  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حد از زنگ زدن درست نیست.

اگر شهرتون اسنپ و فروشگاه اینترنتی داره اونطوری خرید میکردی، اگر نداره همون اول لیست هرید میدادی به شوهرت

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

تا میتونی بگیر بر...ن به شوهرتو خانوادشو داداششششش

مرتیکه پفیوز دروغ دهنت گذاشته؟؟؟؟

بیخود میکنه اصلا سرت داد و بیداد کنه برادر شوهرو چ به دری وری گفتن 

یکی بخوابون تو دهن جفتشون بگو یکبار دیگه منو معطل خودتون کنید یا چه میدونم از این مسخره بازیا در بیارید و دروغ دهن من بزارید من میدونم شماها 

خیلی خیلی ببخشید ولی گویا شوهرتم ی تختش کمه که عوضه زنش تعصب برادرشو میکشه 

اگرم برادر شوهرت متاهله و رابطت با زنش خوبه زنگ بزن همه چیو به زنش و پدرشوهرت و خلاصه که هرکی ک باهاش خوبی بگو تا بفهمن دروغ دهن تو گذاشتن چه بهایی داره 

اونی ک باید بترسه اونان نه تو