2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا چقد استرس داری من استرس گرفتم یکم اروم باش انشاالله هر چی خیره پیش میاد

جیگرم کبابه‌

بچه بی گناهم داره تکون میخوره 

دعا کن کیسه آبم ترمیم بشه...تحت نظرم

توروخدا

بارداری قبلیم بچه قلبش وایستاد 

این یکی هم بچه سالم کیسه آبم نشتی داره😭😭😭خدایا به دادم برس😭😭😭

ترمیم میشه نگران نباش من هفت ماهگی سوراخ شد مرتب تحت نظر بودم و دکتر چک میکرد تا هفته ی ۳۵ سزارین شد ...

۷ ماهگی چند هفتگی میشه عزیزم؟

من کلا ۵ ماهمه😭

چرا اینقدر زود آخه😭😭😭😭

سلام عزیزم انشالله بلا به دور فقط تو روخدا هرکار میکنی استرستو کنترل کن گریه رو بذار کنار یه انگ اروم بذار چشماتو ببند اروم شی یا صوت قران بذار قران بخون تا اروم شی استرس سمه الان برا تو .برات ایت الکرسی میخونم که مامان ونینی سلامت برگزدین خونه ،شما هم دعا‌کن ویارا وتهوع های من زود تموم شه کم اوردم 🥴🥴🥴

۷ ماهگی چند هفتگی میشه عزیزم؟من کلا ۵ ماهمه😭چرا اینقدر زود آخه😭😭😭😭

حدود ۲۸ اینجاها...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

از استرست من استرس گرفتم،از اینکه الان نمیتونم جز دعا برات کاری کنم گریم گرفته،ولی خودتو با بچت بسپا ...

خودمم کاری جز گریه از دستم بر نمیاد 😭

کاش بچم نفهمه حال بدمو 

کاش نجات پیدا کنه 😭😭😭

توروخدا منو از یادت نبر

بچه بی گناهم خبر نداره چی سرمون اومده

آخ قلبم

عزیزم نمیدونی تو دلم چخبره که شوهرم ازم دوره نمیدونم این خبرو شنیده الان چه حالیه تو بیابون مونده

خدا تو لحظات سخت همیشه همراه آدماست. 

من انقدررر بارداریه پر ریسکی داشتم. ولی خدارو شکر به خیر گذشت. واسه شماهم همین میشه مطمعنم🤍🤍

خدا به دل خودتو کوچولوتو همسرت آرامشی از جنس خودش بده عزیزدلم💋

عزیزم نگران نباش منم آمینوسنتز کردم کیسه سوراخ شده بود خودش ترمیم شد نشتی هم زیاد بود درمانش فقط است ...

توکل بخدا

برام دعا کن توروخدا 

برای این بچه بیگناه 

وای 

آخه سالمه 

جلو چشمم .....

تا گریه میکنم پرستاره میاد دعوا میکنه یکم درک نمیکنن بزارن همراه بیاد پیشم آروم بشم باحرفاش😭😭