2777
2789
عزیزم برات حمد و آیه الکرسی خوندماز ته دلم دعات کردمانشاالله خدا ب حرمت صاحب الزمان بچتو بهت ببخشهمع ...

از امام زمان بخواه نجات بده بچمو 

توروخدا از امام زمان بخواید بچه ها

منم مثل امام زمان تنها و بی کسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم اگر واقعانگران بچتی اولین کاراینه که به خودت آرامش بدی استرس الان برای اون و خودت سمه همه ماها کمابیش این روزا رو کشیدیم هفتادبار سوره حمد رو بخون من معجزشو دیدما سرشش ماه بچمو از پشت اتاق عمل برگردوندن

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
از امام زمان بخواه نجات بده بچمو توروخدا از امام زمان بخواید بچه هامنم مثل امام زمان تنها و بی کسم

خواستم عزیزم انشاالله امام زمان نظر میکنه ب بچت نگران نباش

آقا خودش اون طفل معصومو نجات میده شک نکن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
نمیدونم که گفتن سوراخهسطح آب بچه نرمال بود تو سونو‌میگن ممکنه ترمیم بشهممکنه هم.....😭من چه خاکی بری ...

ترمیم میشه نگران نباش 

من هفت ماهگی سوراخ شد مرتب تحت نظر بودم و دکتر چک میکرد تا هفته ی ۳۵ سزارین شدم 

این استرس تو از همه چی بدتره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

از استرست من استرس گرفتم،از اینکه الان نمیتونم جز دعا برات کاری کنم گریم گرفته،ولی خودتو با بچت بسپار به خدا،به خودت بگو هرچی بشه خدا صلاح دونسته بگو توکل میکنم به خدا،بگو من مقصر نیستم دست من نبوده پس خوب یا بد میسپرم به خدا که عالم و دانای همه چیزه

مرسی عزیزم خدا به دادم برسه😭مامانم حالش بد شده از استرس وای نمیدونم غصه بچه بیگناهو بخورمغصه آوارگی ...

میدونه الان استرس و ناراحتیت منتقل میشه به نی نی؟آروم باش درست میشه ایشالا

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

عزیزم نگران نباش منم آمینوسنتز کردم کیسه سوراخ شده بود خودش ترمیم شد نشتی هم زیاد بود درمانش فقط استراحت مطلق و مایعات فراوان به جای گریه تا جایی که میتونی آب بخور سرم هر داری میگیری هیچی نیست نگران نباش خودش ترمیم میشه ،لامذهب تو بیمارستان کارشون فقط ناامید کردنه،من ۱۶ هفته بودم نشتی داشتم زنگ زدم بیمارستان بهم گفتن نمیمونه سقط میشه تو این سن نباید نشتی داشته باشه😑،ولی الان ۲۱ هفته هستم کیسه هم در عرض چند روز خودش ترمیم شد

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند