جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیز دلم اگر واقعانگران بچتی اولین کاراینه که به خودت آرامش بدی استرس الان برای اون و خودت سمه همه ماها کمابیش این روزا رو کشیدیم هفتادبار سوره حمد رو بخون من معجزشو دیدما سرشش ماه بچمو از پشت اتاق عمل برگردوندن
از استرست من استرس گرفتم،از اینکه الان نمیتونم جز دعا برات کاری کنم گریم گرفته،ولی خودتو با بچت بسپار به خدا،به خودت بگو هرچی بشه خدا صلاح دونسته بگو توکل میکنم به خدا،بگو من مقصر نیستم دست من نبوده پس خوب یا بد میسپرم به خدا که عالم و دانای همه چیزه
عزیزم نگران نباش منم آمینوسنتز کردم کیسه سوراخ شده بود خودش ترمیم شد نشتی هم زیاد بود درمانش فقط استراحت مطلق و مایعات فراوان به جای گریه تا جایی که میتونی آب بخور سرم هر داری میگیری هیچی نیست نگران نباش خودش ترمیم میشه ،لامذهب تو بیمارستان کارشون فقط ناامید کردنه،من ۱۶ هفته بودم نشتی داشتم زنگ زدم بیمارستان بهم گفتن نمیمونه سقط میشه تو این سن نباید نشتی داشته باشه😑،ولی الان ۲۱ هفته هستم کیسه هم در عرض چند روز خودش ترمیم شد
فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند