2777
2789

من لجم از همکارم درمیاد ادای تمیزا رو درمیاره هر روز باید حساسیت‌هاش به تمیزی رو به هر بهانه بچپونه به ما 😆

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدم همین الان با دوستاش بیرونه ب من محل نمیده😑

تو هم محلش نذار سرت رو گرم کن فاصله بگیر هر چی بری سمتش بدتر میره عقب انقدری سرحال باش وقتی برگشت که حیفش بیاد بگه کاش پیش نامزدم بودم بیشتر خوش می گذشت

نمیتونم اینجا حرف بزنم چون مورد توجه انواع قضاوت ها قرار میگیرم

تو بگو من جواب همه شونو میدم اینجا راحت نباشیم کجا باشیم کسی نمی شناسه 

امتحان درس تخصصیم بااینکه کلی درس خوندم۲۹از ۱۰۰شدم رفتم اعتراض سه نفر دیگه که ۴۰و۴۷و۷۵شده بودن هم بودن انقد ناله کردن پیش استاد از نمره شون، هرچی میگفتم استاد من متاهلم و ترم اخرم هی بهم میخندیدن میگفتن ماهم میریم ازدواج میکنیم بما هم نمره بده ناراحتم که نمیتونستن ببینن کسی که بهش نمره هم اضافه بشه هم میفته و شما کلی جلوترین حداقل پاس میشین،مساعدتی بهش بشه