2777
2789
عنوان

بیاید بگید اخیرا از کی و چرا لجتون دراومده غیبت کنید خالی شید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 58 پست
هنوز منتظرم صبر میکنمممم🥲

یه صبری که انگار برات مهم نیست نه اون صبری که جیگرت رو فشار میده . اینو یاد بگیر تا کمتر سختی بکشی 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه صبری که انگار برات مهم نیست نه اون صبری که جیگرت رو فشار میده . اینو یاد بگیر تا کمتر سختی بکشی

دقیقا چقدر خوب گفتی.... 

آره پیام داد آخر 😂😂 توکل به خدا 

امیدوارم همیشه ادمای‌‌ خوب و درست حسابی سرراهمون بیاد 🥲🙏🏻

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
دقیقا چقدر خوب گفتی.... آره پیام داد آخر 😂😂 توکل به خدا امیدوارم همیشه ادمای‌‌ خوب و درست حسابی سر ...

دیدی دختر شانس آوردی خدا منو آورد سر راهت الان داشتی لگد میزدی به بختت😃😘

دیدی دختر شانس آوردی خدا منو آورد سر راهت الان داشتی لگد میزدی به بختت😃😘

آره واقعا 😂😂❤️ با توپ پر داشتم طومار می‌نوشتم فقط🤣 ممنونم مامان جانم 😁😘

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

من تو جشن عروسیم خانواده درجه ۱ همسرم کادویی ک دادن از پول غذاشون هم کمتر بود

بعد الان عروسی پسر خواهرشوهرم هست مادرشوهرم فرمودن جدا از کادوی عروسی (حداقل پول دیگه ۵ تومن باید بدیم چون دایی هستیم) النگو هم اطاق عقد بدیم منم گفتم شرمنده

تو دلم گفتم همون سکه پارسیان ۱ گرمی هم ک همسرم میخواد بده من راضی نیستم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

همکلاسیم 

بدترین تیپ و ظاهر رو داره یعنی میگم بدتریناااا😐

خودش خوب بود رفته ژل زده دماغشو خوکیییی سر بالا عمل کرده مغزش از تو دماغش معلومه دماغش کوچیک بود نباید عمل میکرد افتضاح شده 

لباسای عطیقه ی پنجاه سال پیش رو میپوشه مثلا لباس مجلسی قرمز شاینی که مدل ماهیه رو با بوت قهوه ای بلند میپوشه برای عروسی😐😐

خدایا یه اعتماد به نفسیم داره من دیگ نمیتانم😩😐

نیایید نگید باطنش خوبه فلانه که ازون بدتر وجود نداره تو دو رویی و خاله زنکی😒خیلی پوچه شخصیتش 

من تو جشن عروسیم خانواده درجه ۱ همسرم کادویی ک دادن از پول غذاشون هم کمتر بودبعد الان عروسی پسر خواه ...

ای وای چقدر پرتوقع خداییش پست تو از همه دردناک تر بود

همکلاسیم بدترین تیپ و ظاهر رو داره یعنی میگم بدتریناااا😐خودش خوب بود رفته ژل زده دماغشو خوکیییی سر ...

من نمیگم خوبه میگم درکش کن زورش نمیرسه بهتر باشه اینجوری نگاش کنی کمتر لجت درمیاد . البته میدونم قطعا حرفا و رفتارش بحدی لج درآره که بقول خودت نمیتانی تحملش کنی😀

من نمیگم خوبه میگم درکش کن زورش نمیرسه بهتر باشه اینجوری نگاش کنی کمتر لجت درمیاد . البته میدونم قطع ...

چرا نتونه بهتر باشه 

هم پولشو داره هم وقتشو همه چیز برای بهتر شدن رو داره ولی باز عطیقه هست😐اصلا باهاش کنار نمیام شایدم بیشتر به خاطر اخلاق و شخصیت پوچشه چون آدمی نیستم که بخاطر ظاهر کسی کوچیکش کنم هیچوقت نبودم این خانوم با این شخصیت به حدی پر رو و لوس و افاده ای که خودشو ملکه میبینه بقیه رو زیر دست درحالی که خودشم ببخشیدا 💩 خاصی نیست😑😑😑 

چرا نتونه بهتر باشه هم پولشو داره هم وقتشو همه چیز برای بهتر شدن رو داره ولی باز عطیقه هست😐اصلا باه ...

می‌فهمم اطراف همه‌مون از اینا هست متاسفانه