2777
2789
عنوان

بیاید بگید اخیرا از کی و چرا لجتون دراومده غیبت کنید خالی شید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 58 پست

یهو بی دلیل جواب منو نداد 

علتش رو پرسیدم گفته پشت فرمونم شب میام حرف می‌زنیم 

هنوز نیومده 

شب نیست مگه ؟؟؟ 

دارم می‌ترکم نمی‌دونم بگم رسیدی یا نهههههههه

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
من چون قبل خوردن غذا یا خوراکی دستامو میشورم انگ وسواسی زده بهم😐کی به کی میگهباید مثل تو رفتار کنم ...

آره کیف میده کم‌کم دیگه جلوی تو از این لوس بازیا درنمیاره

همکار من یه روز ماژیکشو داشت میشست گفت افتاده زمین

گفتم وای مگه میخوای لیسش بزنی خو دستتو قبل خوراکی خوردن بشور 😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله راحت پاس میشی من ۱۸ ماه عقد بودم مامانم نگذاشت عروسی کنیم گفن نمیذارن درس بخونی

اره اینجوری بهتره ولی تو عقدم واسه من درس خوندن سخت بود انقد اینا مهمونی میگرفتن و منم دانشگاه دولتی سختگیری دارم جوریه تو باید درحد۲۰بخونی ۱۰بشی

یهو بی دلیل جواب منو نداد علتش رو پرسیدم گفته پشت فرمونم شب میام حرف می‌زنیم هنوز نیومده شب نیست مگه ...

همسرته؟

لابد جایی گیر افتاده

نگران نشو الکی

مردا مثل زنا استرس و تشویش رو نمی‌فهمح

سرتو با چیز دیگه گرم کن گیر ندی بهش تا خودش توضیح بده برات وگرنه جبهه می گیره دعواتونم میشه 

اره اینجوری بهتره ولی تو عقدم واسه من درس خوندن سخت بود انقد اینا مهمونی میگرفتن و منم دانشگاه دولتی ...

بله منم دولتی بودم.سخته.انشالله شرایطت بهتر میشه

همسرته؟لابد جایی گیر افتادهنگران نشو الکیمردا مثل زنا استرس و تشویش رو نمی‌فهمحسرتو با چیز دیگه گرم ...

نه همسر که نیست 

داشتیمن با هم آشنا می‌شدیم نمی‌دونم چش شده یهو 🥺🥺 

بپرسم بگم کجایی یا گیر ندم تا خودش پیام بده 

نه همسر که نیست داشتیمن با هم آشنا می‌شدیم نمی‌دونم چش شده یهو 🥺🥺 بپرسم بگم کجایی یا گیر ندم تا خو ...

بنابراین اصلا به پر و پاش نپیچ خواست خودش پیام بده آویزون نشو وگرنه ازدواجم کنین تا آخر عمر باید بدویی دنبالس

بنابراین اصلا به پر و پاش نپیچ خواست خودش پیام بده آویزون نشو وگرنه ازدواجم کنین تا آخر عمر باید بدو ...

خب میخوام تکلیفمو بدونم 

هر تصمیمی هست باید واضح و قطعی باشه 

نه اینطوری 

لااقل دلیل کارش رو بدونم 

خب میخوام تکلیفمو بدونم هر تصمیمی هست باید واضح و قطعی باشه نه اینطوری لااقل دلیل کارش رو بدونم

همه واضح نیستن

تازه تو نمی‌شناسیش شاید مدلش اینه اول بره فکر کنه

بعدشم زندگی یه عمره باید بتونی صبور باشی از پشت فرمون بیاد خونه استراحت کنه بتونه حرف بزنه. هول نباش صبور باش جز انتخاب همسر اولویت های دیگه هم داشته باش تا اذیت نشی

همه واضح نیستنتازه تو نمی‌شناسیش شاید مدلش اینه اول بره فکر کنهبعدشم زندگی یه عمره باید بتونی صبور ب ...

باشه ممنونم از راهنماییت 

پس صبر میکنم 

اگر امشبم خبری ازش نشد فردا همه چیزو تموم میکنم 

من وسط مهم تریم اتفاقای زندگیمم خیر سرم از این خوشم اومده بود 

باشه ممنونم از راهنماییت پس صبر میکنم اگر امشبم خبری ازش نشد فردا همه چیزو تموم میکنم من وسط مهم تری ...

فدات عزیزم

اگه میخوای تمومشم کنی با قدرت تموم کن بگو اولویت من رابطه‌م هست و شما با این اهمیت کمی که به رابطه میدی مناسب من نیستی بذار بفهمه لیاقتت رو نداشته

فدات عزیزماگه میخوای تمومشم کنی با قدرت تموم کن بگو اولویت من رابطه‌م هست و شما با این اهمیت کمی که ...

دقیقا فقط منتظرم بفهمم دلیل کاراشو یا بیاد بزنه حرفشو 

تا قاطعانه تمومش کنم بچه بازی که نیست .... 

ولی خب خوشم میومد ازش 🥺💔 خودش می‌دونه من آدمی نیستم با هرکسی باشم خودش گفت اینا رو .... 

واسم دعا کن 

دقیقا فقط منتظرم بفهمم دلیل کاراشو یا بیاد بزنه حرفشو تا قاطعانه تمومش کنم بچه بازی که نیست .... ولی ...

خب عجله نکن شاید کار داره ‌ تا مستقیم نگفته تمومش می کنیم تو جلو نیفت