2777
2789

قبلا ناراحت میبودم ولی اینقدر نه 

ولی بعد از اون هرشب گریه میکنم گاهی اوقات میگم خوب شد بدرد نمیخورد خسیس بود بره گمشه ارزش نزاشت 

ولی هراز گاهم گریه شدید میکنم 

هرروز من یک بار گریه با صدای بلند دارم 

۲۵سالمه دوست دارم ازدواج کنم الان 

الان وقتش رسیده میخوام از اول دوست داشتم پارتنر داشته باشم ولی تاحالا قسمت نشد به درد نمیخوردند 

نمیدونم چرا اینقدر ضعف دارم شاید چون کارمم یک سال عقب افتاد بخاطر گزینش کوفتی 

سرزنشم نکنید ک ازدواج چیه نیازمه تنهام خیلی جز شماها کسیو ندارم باش حرف بزنم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اینقدر خاستگاری رفتیم دخترا بهانه های الکی میتراشیدن

الان هم در جریانیم هم اونا پیر دختر شدن و موندن هم داداشم پیر و تک و تنها موند و یکی نیست ی غذا گرم بده بهش

بلانسبت جمع ، دخترای الان دیگه ازدواجی نیستن، 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ۲روز گریه میکنی اگه باهاش ازدواج میکردی فردا پس فردا هر روز گریه میکردی

نه عزیزم از اشناییمون ۲۵ روز گذشته یک هفته صحبت کردیم یک بار بیرون رفتیم 

میدونی بهتر ازون بیاد یادم میده ولی کو ... 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اینقدر خاستگاری رفتیم دخترا بهانه های الکی میتراشیدنالان هم در جریانیم هم اونا پیر دختر شدن و موندن ...

عزیزم من ازدواجی بودم طرف خسیسه همه گفتن ک خسیسن و تو همین سایتم گفتن بیچاره ای خسیس باشه 

نه عزیزم از اشناییمون ۲۵ روز گذشته یک هفته صحبت کردیم یک بار بیرون رفتیم میدونی بهتر ازون بیاد یادم ...

خسیس بدون غیر قابل تحمله عزیزم نمیشه خوب شد رد کردی یه عمر عذاب نمیشه

ولش کن میخوای گریه کنی گریه کن بی تربیتشوهر گ و ز خری به چه دردت میخورد تنها تر میشدی

خب خوبشو میخوام اون خسیس بود 

خسیس بدون غیر قابل تحمله عزیزم نمیشه خوب شد رد کردی یه عمر عذاب نمیشه

اره همینو فکر کردم ک اول بسم الله لارج نیست بعدا چی میشه 

عزیزم من ازدواجی بودم طرف خسیسه همه گفتن ک خسیسن و تو همین سایتم گفتن بیچاره ای خسیس باشه

خسیس 

بددل 

هیز

زندگی با مردی ک این خصیصه ها رو داشته باشه جهنمه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁