2777
2789

معدلتو بالا نگه دار فقط توکه سختی رو داری میکشی حداقل یه ثمره اب برات داشته باشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوره 

عرضه 

آوازشان 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
از توجهتون به اصل موضوع واقعا خرسندم وی میخواین بفهمین راجب تاپیک باید نظر بدین نه غلط املایی بگیرین ...

ممنون که بهم میگی چندش حال بهم زن اخه خوندنش خیلی سخت بود بخدا استیکر قلبم گذاشتم یعنی منظورم کاملا دوستانه بود این قلب خوشگلم واسه شما عزیزم💝

سخت نگیر این روزا هم میگذره من خودم اون موقع دانشجو بودم سختی زیاد میکشیدم شهریه هم میدادم لباسامم اصلا خوب وشیک نبود تو دانشگاه هم هیچی نمیخوردم خلاصه گذشت لیسانسم رو گرفتم .

حتی استادمون که تو خارج درس خونده بود میگفت من بیشتر وقتا بیسکوییت میخوردم ...

نمیگم درکت میکنم چی میگی ولی دقیقا میفهمم منم خوابگاهم 

با چشم خودت میبینی که هم اتاقیات چه غذا هایی میپزن و هر روز میده میگیرن اما تو فقد باید نگاه کنی 

شاید ندارن غصه نخور 

بجاش یه کار پیدا کن خیلی از بچه های خوابگاه ما کار غیرحضوری دارن 

اینجوری دستت تو جیب خودته

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

حداقل یه کم املا تمرین کن دانشگاه رفتی خوب نیست عرضه رو اونجوری بنویسی

من جدیدا هرجور میلم میکشه مینویسم 

و دوست ندارم از قواعد پیروی کنم 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
نمیگم درکت میکنم چی میگی ولی دقیقا میفهمم منم خوابگاهم با چشم خودت میبینی که هم اتاقیات چه غذا هایی ...

گشتم نبود... 

تو شهر کوچیکی ام :)

بدتر اینه یخچال پره و گشنمه و جالب تر اینه فقط باید در یخچال باز کنم و ببندم :)))))

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

خوابگاه مگه ناهار و شام نمیده؟ 

دوست عزیز من زمان دانشگاهم حتی یک بار نتونستم از بیرون غذا بگیرم ولی غذای خوابگاه بود.... الانم وضع مالیم خدا را شکر اونقدر خوبه که به خانواده م کمک می کنم. تنرکزت روی درست باشه تا بتونی یه جای خوب بری سرکار