2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 84 پست
این تشویقه؟ همش تخریبم میکنه حالم ازش بهم میخورهحالم از خودمم که فقط سکوت میکنم هم بهم میخورخ

یه هنذفری سیم دار داشته باش وقتایی که خونه است همش آهنگ ملایمی چیزی گوش بده. نذار رو ذهنت تاثیر بذاره

تا جای ممکن باهاش رو به رو نشه. 

الان حفظ روحیه ات اولویت داره. اونم معلوم نیست اعصابش از چی خورده سر تو خالی می‌کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کار و نکن ؛ لطفا 🥺به خاطر خودت نه بقیهبه جاش یه جوری تلاش کن موفق بشی که دیگه پدرت هم نتونه چیز ...

روحم خسته اس  :) 

دیگه توان انجام کاری را ندارم انگار  :) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

من خیلی دارم ادیت میشم هیچکسی هم ندارم😭

همه ی ادما در کل تنهان 

شاید از بیرون زندگیا اینطوری نباشه ولی واقعاا ادما جز خودشون کسیو ندارن 

امیدوارم خیلیی زود حال دلت انقد خوب بشه که به این تاپیکت بخندی :)

و نماز شب بخونی هم حالت خیلی خوب میشه 

شبی دو رکعت هم بخونی کافیه 

✅🌱

یه هنذفری سیم دار داشته باش وقتایی که خونه است همش آهنگ ملایمی چیزی گوش بده. نذار رو ذهنت تاثیر بذار ...

بخدا همش توی اتاقمم😭

هیچ دوستی ندارم 

هیچ فامیلی نداریم بخاطر اخلاق گندش

همش تو خونه حبسیم

تا میام بیرون به همه چیزم گیر میده 

منم همش خفه خون گرفتم

یه بله را بلند بگم شروع میکنه فوش دادن 

دیشب تا ساعت سه بیدار مونده بودم از شدت سردرد 

بعد رفتم بیرون اب بخورم بیدار بود تا تونست بهم چیز انقدر که تا چهار داشتم گریه میکردم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

همه ی ادما در کل تنهان شاید از بیرون زندگیا اینطوری نباشه ولی واقعاا ادما جز خودشون کسیو ندارن امیدو ...

ممنونم

چه ساعتی؟ 

روحم خسته اس :) دیگه توان انجام کاری را ندارم انگار :)

منم همین حس و دارم

منم هر روز و شبم شده گریه

منم دیگه نمیخوام ادامه بدم

ولی  به یه نتیجه رسیدم که کسی دلش به حالم نمیسوزه

چرا ما خودمونو بخاطر بقیه اذیت کنیم؟ بیخیال بابا :)

سخته ولی میشه

این روزا تموم میشه

چرا منو نمیبینه😭

«لا تَخافا إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ»

نترسید بندگانِ من...
من باشمام، حواسم بهِتون هَست ، می بینمتون،
می شنومتون...!

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

بخدا همش توی اتاقمم😭هیچ دوستی ندارم هیچ فامیلی نداریم بخاطر اخلاق گندشهمش تو خونه حبسیمتا میام بیرو ...

ببین اگه بتونی دوست پیدا کنی هم خیلی خوب میشه 

ولی دوست مجازی و اینا نه ..

نمیدونم از کجا ولی خودم دو سه تا دوست دارم یکیش همسایه است یکی اقوام یکی هم توی مدرسه 

شاید بتونی از اینجاهایی که گفتم با کسی دوست شی

✅🌱

منم همین حس و دارممنم هر روز و شبم شده گریهمنم دیگه نمیخوام ادامه بدمولی به یه نتیجه رسیدم که کسی د ...

امیدوارم بگذره دیگه خسته ام خیلی

بخدا همش توی اتاقمم😭هیچ دوستی ندارم هیچ فامیلی نداریم بخاطر اخلاق گندشهمش تو خونه حبسیمتا میام بیرو ...

ببین حس میکنم بابات تحت فشاره

و این اصلا به خاطر تو نیست. ممکنه فشار مالی روانی فامیل و هزار تا چیز دیگه باشه.

به خودت بگو اون یه آدم عصبیه. فشار زندگی اینطوریه کرده.

تو سعی کن تمرکزت رو این باشه که میتونی با درس خوندن خودتو از این حو نجات بدی. اگه بتونی بری شهر دیگه میتونی یه سبک زندگی خیلی بهتر داشته باشی.

«لا تَخافا إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ»نترسید بندگانِ من...من باشمام، حواسم بهِتون هَست ، می بی ...

وای 😭😭😭😭😭

ببین اگه بتونی دوست پیدا کنی هم خیلی خوب میشه ولی دوست مجازی و اینا نه ..نمیدونم از کجا ولی خودم دو ...

نمیذاره از خونه برم بیرون