2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 84 پست
حالم ازش بهم میخوره😭😭😭همش میگه من خوشبختی شما را میخوام ولی الکی میگه همش ترس از ابروشه همش دلش م ...

عزیزم به خدا راست میگه هر پدری ارزوشه بچش خوشبخت شه مطمئن باش بابات خیلی دوست داره سخت گیری هاش بخاطرخودته بخاطر اینده اته

زندگی زیباست....💚

نکن عزیزدلمهُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر مم ...

چرا منو نمیبینه😭

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالم ازش بهم میخوره😭😭😭همش میگه من خوشبختی شما را میخوام ولی الکی میگه همش ترس از ابروشه همش دلش م ...

بیخیال بابات شو میگی حالت ازش بهم میخوره بخاطر یه آدم نا آگاهی که اینهمه رفتار اشتباه داره میخوای خودتو بکشی؟؟؟تو خودت از همه چی مهم تری هر آدمی الویت اول زندگیش خودشه و نباید آسیبی به خودت بزنی چون تو لیاقت خیلی چیزهای قشنگی رو داری 

برگشت به آزادی🕊

آخه دورت بگردم من... دخترخوشگل من نکنی اینکارو..

قشنگ درکت میکنم حال بد بعضی وقتا آدمو ب ته خط میرسونه  شاید خیلی خیلی سخت باشه درسخوندن ولی توکه تاحالا تونستی چرا بقیشو نتونی؟ 

🥲اصن هیشکی نباشه خدا هست! دلتو بسپار ب دستش

مشاور سایتمم😌❤

اگر بهت کمکی میکنه بابای منم تا سال کنکورم هرجور ک تونست اذیتم کرد نه کلاسی نه چیزی خودم هرچی داستم فروختم خرج کلاسام رو دراوردم 

معمولا پیاده میرفتم کلاس یا اگر مامانم پول داشت با اژانس ولی گهگاهی با اون میرفتم سر همون بار هایی که که میبردم هم تا میتونست تحقیرم میکرد تو بدرد نمیخوری سال دیگه ک هیچی نشدی میبینمت ... وای فقط منتظرم  اون روز رو ببینیم 😑خودم باورم نمیشد همچین چیزایی رو بمن میگه 

انقدر فشار روم بود ک کلا گیج شدم با اینکه ۴۰ درصد تاثیر داشت تو کنکورم ی امتحان رو یادم رفت بدم ...یادمه تا ساعت ۴ صبح گریه کردم که فقط بهم بگه اشکال نداره ولی نگفت 

الان خوداروشکر نه رشته موردعلاقم ولی خب جام خوبه 

راحتم ..دارم خودمو  دوادرمون میکنم بماند ک حتی خرج اونم نمیده و تمام دارم قرض میکنم 🥲... اما حالم داره بهتر میشه 

زخمای توهم همینطوره ..جاشون نمیره اما خوب میشن به امید اون روز قوی باش 🥺❤️‍🩹

نکن عزیزم 🥲همششش میگذره همه تو زندگی سختی میکشیم مدلای مختلف ولی این دنیا کوتاه تر از این حرفاس همی ...

من خیلی دارم ادیت میشم هیچکسی هم ندارم😭

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

الهی دورت بگردممم،میدونم چیمیگی،میفهممت قشنگممم،الهی دورت بگردم که انقد ناراحتیمیدونم چقد فشار روته، ...

😭😭

عزیزم به خدا راست میگه هر پدری ارزوشه بچش خوشبخت شه مطمئن باش بابات خیلی دوست داره سخت گیری هاش بخاط ...

چرت و پرته بخدا 

به والله الکیه😭

به اب خوردن منم گیر میده

آخه دورت بگردم من... دخترخوشگل من نکنی اینکارو..قشنگ درکت میکنم حال بد بعضی وقتا آدمو ب ته خط میرسون ...

تورخدا دعام کنید

اگر بهت کمکی میکنه بابای منم تا سال کنکورم هرجور ک تونست اذیتم کرد نه کلاسی نه چیزی خودم هرچی داستم ...

😭😭😭😭😭

خدایا چرا بچه دار شدن

دورت بگردم،دورت بکردم که انقد قویی

خدانکنه🥲

خودکشی با قرص معمولا به مرگ نمی‌کشه. فقط ناقص میشی.بابات میخواد تشویقت کنه درس بخونی ولی با لحن تند ...

این تشویقه؟ 

همش تخریبم میکنه حالم ازش بهم میخوره

حالم از خودمم که فقط سکوت میکنم هم بهم میخورخ