2777
2789
عنوان

خیلی از معلما فقط دنبال پولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 100 پست
حالا شما از پزشکا و جراحا نمی نالی؟ از آرایشگر که یه رنگ مو رو میزنه ۵‌میلیون نمی نالی؟ اونا هم که د ...

نه چون اونا حقشونه

وقتی بچه من درس میخونه میره تیزهوشان به خاطر تلاش و هوشش هزینه کمتر باید پرداخت کنه

اینکه معلم درس نمیده شب قبل از امتحان میگه بیاید کلاس بذارم همه چیزو بهتون درس بدم از هردانش اموزم ۲۰۰ تومن میگیره این پول زوره و حقشون نیست

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
نه چون اونا حقشونهوقتی بچه من درس میخونه میره تیزهوشان به خاطر تلاش و هوشش هزینه کمتر باید پرداخت کن ...

شما که بچه‌ت تیزهوشه لازم نیس بره کلاس

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه تیزهوش دانشمند نیست که چیزی رو ک معلم بهش یاد نداده بلد باشه

برید اداره اعتراض کنید اگه واقعا درس نمیده بهش تذکر میدن اینجا میاید میگید مشکلتون حل میشه؟

عزیزم جشن دست معلم نیست از بالا از معلم میخوانوالا من اگه دست خودم بود هیچ جشنی نمیگرفتم فقط باعث ات ...

جش خیلی خوبه،من راضیم بچم شاد باشه ولی نه جشنی که پر هزینه باشه،جشن داریم تا جشن،بنظر من هم معلم دخترم اتلاف وقت میکنه ،خیلیم براش مهمه همه چی تموم باشه همه چی باشه دلیلشم اینه تو عکس قشنگ میشه ،جشن بگیرن ولی کم هزینه 

برید اداره اعتراض کنید اگه واقعا درس نمیده بهش تذکر میدن اینجا میاید میگید مشکلتون حل میشه؟

من اومدم اینجا دردودل کردم شما چرا انقدر بهتون برخورده؟

معلمید؟

من اومدم اینجا دردودل کردم شما چرا انقدر بهتون برخورده؟معلمید؟

من معلمم چون این مدلی که شما گفتید نیستم بهم برنخورد اتفاقا خیلی از همکارهام رو اعصاب من هم هستند خودمم بدی هایی دارم مثلا انقدر حساسم همه مطالبو توضیح بدم که وقتی بچه ها حرف میزنن به هر نحوی ساکتشون میکنم تا درسم رو بدم .

ولی تاپیک هاتون رو خوندم احساس کردم خودتون بچه ندارید مخصوصا یه جا درباره پارتنر حرف زدین انگار مجرد باشید . بهرحال یه سرک کشیدم ببینم روحیاتتون چطوریه احساس کردم گاهی حساس میشید روی مسایل . بهرحال گذران وقت خوبه توی نینی سایت . به درد دلتون بپردازید شب خوش😘

من اومدم اینجا دردودل کردم شما چرا انقدر بهتون برخورده؟معلمید؟

ولش کن گلم، ما همه درکت میکنیم، روزی چندین تاپیک در ارتباط با این موضوع توی سایت زده میشه، همه ما میدونم وصع مدارس دخترونه از چه قراره

لطفا لایک نکنید❤️ سوگل کلهر🦄

من معلمم چون این مدلی که شما گفتید نیستم بهم برنخورد اتفاقا خیلی از همکارهام رو اعصاب من هم هستند خو ...

فکر نکنم روحیه من به شما ربطی داشته باشه چون نظرتون رو نپرسیدم راجع به تاپیک های دیگم

فضولی کردن هم کار خوبی نیست خانم معلم بچه ها یاد میگیرن😉☺️

ولش کن گلم، ما همه درکت میکنیم، روزی چندین تاپیک در ارتباط با این موضوع توی سایت زده میشه، همه ما می ...

بیچاره بچه هایی که معلم هاشون همچین ادمایی هستن

واقعا پیدا میکنن دیوونه ترینا و عقده ای ترین هارو گزینش میکنن انتخاب میکنن

فکر نکنم روحیه من به شما ربطی داشته باشه چون نظرتون رو نپرسیدم راجع به تاپیک های دیگمفضولی کردن هم ک ...

اگه بچه‌ها از معلمشون چیزی یاد می‌گرفتن شما الان این تاپیک رو نمی‌زدی

چون امام علی میگه :  «من علمنی حرفاً صیّرنی عبداً»

😉

بیچاره بچه هایی که معلم هاشون همچین ادمایی هستنواقعا پیدا میکنن دیوونه ترینا و عقده ای ترین هارو گزی ...

😄

بقول مموتی آب رو بریز همون جا که میسوزه