2777
2789
عنوان

خیلی از معلما فقط دنبال پولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 100 پست
نوش جونشون بلدن درس می دن ماهی ۱۵ تومن حقوق برای معلم پوله

نه اصلا نوش جونشون نیست چون دولت باید تامینشون کنه 

من میرم تیزهوشان که بصورت رایگان با حداقل شهریه کم درس بخونم چرا معلم باید به خاطر کم بودن حقوقش پولشو از من بکشه؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
کی دنبال پول نیست؟قبول دارم معلم ها بچه زرنگ ها رو بیشتر دوست دارندولی اونی ام ک به معلم کلاس بچه اش ...

چجوری بفهمه فقط معلم یک ذره سواد نداره

اوناییم ک سواد دارن لاشی دراومدن درس نمیدن ک بچه بیاد خصوصی

خب چاره چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفاتون واقعا بی انصافیه لطفاً همه رو یکی نکنید ضمن اینکه در همه قشر ها آدم های پول دوست و نامرد هست ...

من خط اولم چی گفتم خانم

گفتم منظورم خیلیاست نه همه

معلم مدرسه دخترم فقط عاشق جشن گرفتنه،فقط میگه سه شنبه ها خیرات واحساس برای سلامتی امام زمان بیارید،ر ...

دقیقا

بعدم ک روز معلم میرسه طلبکارن ی سکه طلا هم واسشون کمه

دیگه معلمی که با نماز جمعه و راهپیمایی رفتن انتخاب بشه بیشتر از این نمیشه ازش انتطار داشت

معلما باید الگو میشدن واسه بچه ها یعنی😒

این همه ادم توی این تاپیک و تاپیکای دیگه که دارن مینالن از معلما همهههه شون دروغ میگن و الکی میگن؟!

عزیزم دنبال جنجالن وگرنه من خودم تاکید کردم منظورم خیلیاست نه همه

نمیدونم ایشون کجارو دیده ک میگه نگو همه😫

خیلی بی انصافیهمن شاگردای خودمو نمیذارم بیان کلاس خصوصیمیگم زنگای هنر بیاید رفع اشکالهمه معلما مثل ه ...

این خانم داره اغراق میکنه

همین که میگه کلاس خصوصی جلسه یک تومن

معلومه به هرقیمتی فقط/میخواد معلما رو بکوبه

شاید وقتی دیگر...
این خانم داره اغراق میکنههمین که میگه کلاس خصوصی جلسه یک تومنمعلومه به هرقیمتی فقط/میخواد معلما رو ب ...

شایدم

بهرحال اون آزاده بی‌انصافی کنه منم حق دارم از موضع امثال خودم دفاع کنم😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
این همه ادم توی این تاپیک و تاپیکای دیگه که دارن مینالن از معلما همهههه شون دروغ میگن و الکی میگن؟!

حالا شما از پزشکا و جراحا نمی نالی؟ از آرایشگر که یه رنگ مو رو میزنه ۵‌میلیون نمی نالی؟ اونا هم که دروغ نیست. 

بعضیا دلشون میخواد ناله کنن فقط فرق نداره از کی . حالا معلما دم دست ترن و همه خانواده ها باهاشون در ارتباطن بیشتر به چشم میان

معلما معمولا از قشر بی سواد جامعه انتخاب میشن، و اکثراً هم بسیار پرمدعا و طلبکاران. معلم‌های منم هیچ ...

قشر باسواد چکاره میشن اونوقت؟

این خانم داره اغراق میکنههمین که میگه کلاس خصوصی جلسه یک تومنمعلومه به هرقیمتی فقط/میخواد معلما رو ب ...

نه عزیزم ۱ تومن هم نه ۱۵۰۰ من میدادم پارسال هرجلسه