2777
2789
عنوان

شوهرم تو دعوا دلمو شکست میگ مردم زن خوشگل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 38 پست
بگو شوهرای مردم قیافشون برد پیته تو قیافت دره پیتاخلاقشون مثل جانی دپه مال تو مثل صفر کشکولیپولشون د ...

عالی بودی😂😂😂

من عاشق زندگی‌و زندگی کردنم بیخیاله اینکه اوضاع چقدر بده هنر من در لحظه زندگی کردنه🤍من عاشق اینم یک روزی کل دنیارو بگردم🤍خوب باش که بعدها ازت به نیکی یاد شود🤍خدایا شکرت بابت همه چیز🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواسته کم نیاره تو بحث

جدی نبوده

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
ولی قصابا وضعشون خوبه ها باید یه شغل دیگه میگفتی مثلا جعفر آموزگار یا جعفر کارمند🤦‍♀️

جعفر خیاط 

شوهرم خیاط افتضاحه هم اخلاق هم پول

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

قبل ازینکه بچه دار بشی طلاق بگیر ازین طلاق بگیر اگه نداد مهرتو بزار اجرا 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

راننده اسنپ  هیز باشه  بعد ازونطرف دخترا و زنها هم  بخارن .دیگه چی میشه؟ مگه نمی بینین 

روزی ۱۰ تا تاپیک می زنن اینجا که رو راننده اسنپ کراش زدم.

خجالتم نمی کشن . اینا تربیتشون و همچنین ذاتشون درست نیست که تا جنس مخالف می بینن  وامیدن .