2777
2789
عنوان

خرج کردن تو اشنایی

271 بازدید | 25 پست

ما فقد یبار رفتیم کافه و لواشک گرف همون بود

دیگ هیچ😐

بچه ها من خودم خیلی مغرورم هیچی نمیتونم قبول کنم از کسی ولی دیگ اینو واقعا شوهر خودم میدونم قرار مدار ازدواجمون گذاشتیم تابستون 

اما چون ما میخایم ازدواج کنیم میترسم اینجوری عادت کنه😐😐

خرج دخترام  ک میدونید بالاس پوست و مو و لوازم ارایش و لباس و ..😐

حقوقش هم ۲۰ تومن 

حالا نمیدونم دار واسه ایندمون جمع میکنه یا کلا اینجوریه😐

بچه ها من حتی بابامم بخاطر اینکه مراعات حالشو میکنم دربرابر من خسیسه ولی برا ابجی کوچیکم ک ولخرج اصلا خساست ندار مردا کلا اینجورین😐

بچه ها از کجا بفهمم این تو ازدواج همینجوریه یا باید ازش بخام تا عادت کنه؟

من منظورم پول دادن نیس بیشتر حمایت کردنه 

و اینکه اگ دوسم داشته باشه باید نشون بده عملی دیگه😐

اگ فقد تو حرف باشه چی😐

هنوز عقد نکرده قرار نیس خرجتو بده که خب

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قمنم خرجی نخاستم اما حدقل باید خودشو نشون بده بهم ثابت کنه عشق و علاقش ابکی نیس

نظر من اینه عشق به خرج کردن نیس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

منم مث تو ...پارتنرم هر سری میگه چی بخرم برات میگم هیچی چون به عقیده خودم توی دوستی نباید پسر مردم رو تو خرج بندازی ازش پول بکنی و ..... چند بار رفتیم بیرون میگفت هر چی میخوای بگو بخرم ولی خب منم نمیخرم..راستش یه چیزی هست ..من تو یلدا براش بدون اینکه بفهمه براس کادو خریدم و دادم اما اون میگه بیا بریم بخرم برات ..ب نظرم اگ قصدش خرید و هدیه دادن بود خب میتونست خودش بره بخره سوپرایزم کنه🥲...واقعا بابد مجبور کنی چیزی بخره پسر یا تو دوستی نباید چیزی ازش درخواست کرد؟

قمنم خرجی نخاستم اما حدقل باید خودشو نشون بده بهم ثابت کنه عشق و علاقش ابکی نیس

دقیقااینو موافقم ...خوده طرف باید بفهمه اگ میخوادت خود جوش حتی هدیه کوچیک تو مناسبت بخره نه اینکه تو بگی بخر و اینا 

منم مث تو ...پارتنرم هر سری میگه چی بخرم برات میگم هیچی چون به عقیده خودم توی دوستی نباید پسر مردم ر ...

بنظر تارف الکی میاد یا واقعا بلد نیسن 

ولی اینو مطمعنم با خرج نکردن عمرا اگه عزیز بشیم واسشون

منم مث تو ...پارتنرم هر سری میگه چی بخرم برات میگم هیچی چون به عقیده خودم توی دوستی نباید پسر مردم ر ...

عزیزم بنظرم اون نمیدونه که چطور باید رفتار کنه

بهش بگو من از سوپرایز شدن خوشم میاد. دوست دارم غافلگیر بشم

اینجوری متوجه میشه که باید خودش کادو بخره

خودش بفهمه نع اکثر مردها نفهم تر از اونین که خودشون بفهمند اشارع کن بگو دوست دارم اینو داشتع باشم یا اینکه فلانی برا عشقش فلان چیزو خریده اشاره کن دیگه اگه نفهمید بگو خساست داری یا نه کلا رک و راست باش