2777
2789

جغرافیا

نه راضی نیستم احتمالا در آینده دوباره کنکور بدم 

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهندسی شیمی..

نه والا کله‌م باد داشت اومدم این رشته..

تو این رشته گسستم از هم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دبیرستان تجربی میخوندم

دانشگاه حسابداری ازاد اره راضیم خوبه

محیط دانشگاهم دوست دارم بهش عادت کردم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

زبان انگلیسی.

خیلی راضیم.

با توجه به دانشگاه و مهارتی که دارین کار هم هست براتون.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤