2777
2789
عنوان

چرا ی پسر اشغال باید در بیاد اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشگلی عزیزمم

بابا این پسرایی که حس ناکافی میدن به ادم فقط یه دلیل داره

عاشق نیستن واقعا به اندازه کافی وگرنه مجنون عاشق لیلی بود که اصن میگن زیبایی نداش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
گذاشنمذ

این کامنت پایینی رو واسه شما گذاشتم نمی‌دونم ریپ نمیخوره😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خوشگلی عزیزممبابا این پسرایی که حس ناکافی میدن به ادم فقط یه دلیل دارهعاشق نیستن واقعا به اندازه کاف ...

عزیزم  ربطی به عشق نداره بعضیا میحارن واگرنه قرار نیست عاشق باشی تا ی چهره ی خوبو بپسندی اینا مریضن فضولی میکنن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم ربطی به عشق نداره بعضیا میحارن واگرنه قرار نیست عاشق باشی تا ی چهره ی خوبو بپسندی اینا مریضن ...

ببین شما همین الان عکس دختری ک از نظرت قشنگع رو بذار اینجا صد نفر کامنت میذارن ک وا این کجاش خوشگله 

واقعا از ته دلم میگن ن از حسادت 

به هر حال هر کس سلیقه ای داره در این مورد

عزیزم ربطی به عشق نداره بعضیا میحارن واگرنه قرار نیست عاشق باشی تا ی چهره ی خوبو بپسندی اینا مریضن ...

افرین 

انگار عقده ای هستن 

مثلا میترسه بگه خوشگلی ما برینیم بهشون ولشون کنیم

با همی پسره یه بار رستوران بودم یه دختره میز بغلی بهم گفت چقدر خوووشگلی فلان

پسره تا ماشین داشت اداشو در میاورد و فوش میداد به دختره

انگار با ما رقابت دارن کسخلا