2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج این دو نفر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 40 پست

والا من خودم دکترای تخصصی غیرپزشکی دارم ماشین دارم شغل دولتی دارم. پسر اما دیپلم داره و صاحب هایپر مارکت هست که مال خودشه اما اندازه ده تا مرد تحصیل کرده به درد نخور اخلاقیات داره و مرام. 

بنابراین منم میگم اگر خانم اخلاقیات و مرام دارن خیلی هم خوبه مبارک باشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره خواهر شوهرم فوق لیسانسه تو یه کار خونه‌ی معروف تو قسمت اداری کار می‌کنه حقوقش حدود ۳۰ و خورده ای ولی خواهر شوهرم دیپلمم ندارم ولی خدایی از لحاظ قیافه و اخلاق خواهر شوهرم خیلی بهتره 

یا برعکس یکی میشناسم خانومه تو دبیرستان معاونه شوهرش نه کار داره نه تحصیلات 😑😑

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خیلی تفاوت دارن هم خانواده هم تحصیلات مطمینی سر پسره به جایی نخورده و سالمه

عزیزم چرا اینجوری میگی مگه چهارتا مدرک دانشگاهی که نه اخلاق میاره نه شعور ضامن خوشبختی هست؟ من خودم دکتری تخصصی غیرپزشکی شغل دولتی و ماشینم دارم. اما اقایی که دوستش دارم دیپلمه و هایپرمارکت داره. تازه من وضع مالیمم خوبه و از نظر میراث هم وضعم خوبه. دوستمم وکیل پایه یک دادگستری فوق لیسانسه. شوهرش دیپلمه کار ازاد داره. چه اشکالی داره. اون دو کلاس سواد نه شخصیت میاره نه شعور. اینها به ذاته. شما از کجا میدونی شاید اون خانم تحصیلان راهنمایی از صدتا شاغل دکتر و تحصیلکرده بهتر باشه اخلاقش

عزیزم چرا اینجوری میگی مگه چهارتا مدرک دانشگاهی که نه اخلاق میاره نه شعور ضامن خوشبختی هست؟ من خودم ...

ععزیزم شما خانمی فردا پس فردا این تفاوت تحصیلاتی رو تو سر شوهرت نمیکوبی ولی آقایون اینطور نیستن الان میگه اشکال نداره فردا تو کوچیک ترین بحثی به خانم میگه چی داری چهار کلاس سواد نداری  

بیشتر خانما قدرت اینو دارن که ضعف طرف مقابل رو بیان نکنن ولی آقایون انگشت میزارن رو همون موضوع 

بعد باید خانواده هم در نظر گرفته بشه خانواده شوهر بهش تیکه نمیندازن  که پسرمان رو چیز خور کردی پسرمون همه چی تموم بود خونه ماشین تحصیلات حتما کاری کردی اومده تو رو گرفته این دختر خانم عزیز میتونه این چیزا رو تحمل کنه 

اخلاق از روز اول مشخص نیست کم کم تو موقعیت ها و تصمیم گیری ها خودشو نشون میده 

این نظر منه بهتر دختر خانم بیشتر فکر کنه و تصمیم درست بگیره 

ععزیزم شما خانمی فردا پس فردا این تفاوت تحصیلاتی رو تو سر شوهرت نمیکوبی ولی آقایون اینطور نیستن الان ...

چه میشه گفت عزیزم فقط هرچی هست از بی فرهنگیشونه. فوق لیسانس دیگه یک سواد عمومی هست. خیلیا دارن 20 سال پیش نیست کسی به ارشد بنازه. حتی دکتراش نازیدن نداره

چه میشه گفت عزیزم فقط هرچی هست از بی فرهنگیشونه. فوق لیسانس دیگه یک سواد عمومی هست. خیلیا دارن 20 سا ...

درست میگی ولی متاسفانه این چیزایی که گفتم وجود داره 

شوهر سابقم ۹ ماه از من کوچیکتر بود تو بحثا میگفت تو بزرگتری با اینکه کاملا میدونست چیز مخفی نبود 

خواهرخودش ۳ سال از شوهرش بزرگتر بود و کاملا این  اخلاف سن تو چهره مشخص بود ولی ما اصلا نبود 

عزیزم چرا اینجوری میگی مگه چهارتا مدرک دانشگاهی که نه اخلاق میاره نه شعور ضامن خوشبختی هست؟ من خودم ...

خب عزیزم خیلیا دوست ندارن دکترا داشته باشن و شوهرشون‌دیپلم 

و اینکه تحصیلات صرفا برای پول نیس 

درست میگی ولی متاسفانه این چیزایی که گفتم وجود داره شوهر سابقم ۹ ماه از من کوچیکتر بود تو بحثا میگفت ...

میدونی من خودم از پسره 3 سال بزرگترم اما پسره ازم 5 تا 6 سال بزرگتر میزنه. کلا خیلی بیبی فیسم. بازم میگم این به اون در که تحصیلاتش نصف منه 😂😂😂 از خداشم باشه نه رفیق بازم نه پسرباز، کلی درس خوندم زحمت کشیدم خودم برای خودم ماشین خریدم یک زبان خارجی بلدم، قیافم تعریف نکنم خوشگلم خیلی از اون خوشگلترم. قدم اندازه قدشه 😂😂😂 من که خودم رو در موضع قدرت میبینم. 

میدونی من خودم از پسره 3 سال بزرگترم اما پسره ازم 5 تا 6 سال بزرگتر میزنه. کلا خیلی بیبی فیسم. بازم ...

خب کلا چرا اصلا عاشقش شدی😂 اصلا بهم تمیخورین که 😂😂کلا سر تری

خب عزیزم خیلیا دوست ندارن دکترا داشته باشن و شوهرشون‌دیپلم و اینکه تحصیلات صرفا برای پول نیس

منکه برام مهم نیست حتی دکتر متخصص پزشک دیدم براش مهم نبوده. همینکه افکارشون مثل هم باشه و اعتقاداتشون شبیه باشه و متعهد باشن کافیست. والا تو ایران ما اینقدر مردم گیر این چیزان. 

منکه برام مهم نیست حتی دکتر متخصص پزشک دیدم براش مهم نبوده. همینکه افکارشون مثل هم باشه و اعتقاداتشو ...

بالاتر یکی توضیح داد ورا گیر این چیزان احتمالا شما چون برخورد نداشتی درک نمیکنی 

مثلا هیچوقت یه ادم دیپلم نمیتونه شرایط زندگی یه پزشک رو‌درک کنه پس هیچ افکار مشترکی هم ندارن و کلا باعث اختلاف میشه و اینکه کلا طرز تفکر و نگرش افرادی که تحصیلات دانشگاهی دارن با کسی که دیپلم خیلی فرق داره اصلا قابل قیاس نیس

خب کلا چرا اصلا عاشقش شدی😂 اصلا بهم تمیخورین که 😂😂کلا سر تری

چون نازه و گوگولی و بیبی فیسه اونم. اما نه اندازه من. درضمن بگم خیلی خیلی با محبت و با شعور و مهربونه. اصلا همین اخلاق و ادبش منو تحت تاثیر گذاشت.