2777
2789
نه گفتم پولش سنگین هست ..حالا چند وقت دیگه بگیرم ...اون موقع رو۷۰۰میلیون این ورا بود....دیگه نگرفت و ...

😐😐 چی بگم بهت دختد فکردی همیشه طلا ریختن کف خیابون 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭هیچ کس به اندازه من خسارت ندیده به خدا که پولدار هم نیستیم هر چی طی ۲۰ سال زندگی جمع وردیم همش رفت ،سال ۹۹ ۵۰ تا سکه تمام فروختم ریختم تو بورس کل پولم رفت 😥😭😢 ۱۴۰۰ خونه ۸۰ متری فروختیم باغ چه تو دهات خریریم باغ چه قیمتش همون مونده خونه پولش ۴ میلیارد شده ، قبل عید هم ۵۰۰ گرم طلا فروختم گرمی ۲۵۰۰ ، مسکن مهر خریدم ، اگه طلاها بود کمکم ۵ تومن پولش بود مسکن مهر هیچی روش نرفته 😭😭 سال ۹۵ بیمه ماشینون نداشت ۴۰ میلیون دیه دادیم در حال حاضر با فقر دسته پنجه نرم می کنیم امان از وقتی خدا برات نخواد ، البته سال ۸۹ کلی طلا ازم دزدیدن ۱۲ تا النگو و شمایل با زنجیر کارتیر 😥😥از زندگی سیرم 

ماشین ثبت نام کرده بودیم

این ثبت نامی هام واقعا پول و راکد میکننا ..... هیچ موقع درنمیاد .

ماهم گزاشتیم پول سه ماه معلق موند و طلا رفت بالاتر 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

میشه دقیق دقیق بگی چکار میکردی لطفا

یعنی تمام این مشکلات رو برای خودم خیر دیدم چون از طرف خدا بوده راحت پذیرفتم و از اینکه مشکلم باعث شد که به خدا نزدیکتر بشم واقعا خوشحالم .معجزه شکرگزاری خانم راندا برن رو تو گوگل سرچ کن طبق اون پیش برو و تمریناتشو انجام بده بخدا معجزه میشه تو زندگیت 

نماز اول وقت هم واقعا معجزه می‌کنه 

چندسال پیش شوهرم طلاهامو فروخت..۶۰ میلیون شدن.خونه خرید با یه نفر شراکتی... بهم ضرر زد به ریشمم خندید خونه رو فروخت..بعد گرم کمتر خرید..دوباره گوشواره هامو فروخت گرم کمتر خرید..یه مقدار پول ارث گیرم اومد دادم یه پراید.. اینقد بعضی بهم  فشار آوردن تو رو چه به ماشین.هزینه داره استهلاک و بیمه بدبختی داره ماشینت خرابه...منم دادم یه نفر اونم قسطی تا سر سال..ماهیانه سود میداد..یهو ماشین بالا کشید..گفتم پولمو میخوام...ماشینو فروخت ۴۰میلیون سود کرد....باز من ضرر کردم...دوباره حماقت کردم باقی پولو دادم یه نفر کار کنه سود بده اونم فقط چند ماه سود داد ورشکست شد..پولمو نصفه داد..باقیشم نداد....طلاهامو و پولام رفتن💔