2777
2789
کدوم شهری؟

MASHHAD

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

MASHHAD

فارسی کیلی کیلی کم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یا سهراب پاکزاد میرمیا مجید رضوی

من هردورو رفتم

پاکزاد اصصصصلا خوشم نیومد نه صدا داره نه سیما

ولی مجید رضوی عشقه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من دلم میخواد کنسرت سهراب پاکزاد برم چون از. قیافش خوشم میاد😂

تو عکس و فیلم قشنگه از نزدیک اصلا خوب نیست صداشم خوب نیست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
MASHHAD

واقعا حیف شهر به این بزرگی محروم از کنسرت . رئیس مشهد ممنوع کرده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
MASHHAD

آره سلطان علم 😐 پاره میکنه خودشو اگه کنسرت بزارن اونجا .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
فارسی کیلی کیلی کم؟

??What

Farsi neveshti natonestam bekhoonam 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

آره سلطان علم 😐 پاره میکنه خودشو اگه کنسرت بزارن اونجا .

حالا زیر پوست شهر کلی اتفاق دیگه میوفته ولی کنسرت حرامه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
??WhatFarsi neveshti natonestam bekhoonam

Really?

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حالا زیر پوست شهر کلی اتفاق دیگه میوفته ولی کنسرت حرامه

آره بابا .متنفرم ازش .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️