2777
2789

من اینجور دریده بازی خوشم نمیاد

خودتو قالب کنی

من منتظرم تور شم😌

بخاطر همین نه تاحالا تو رابطه ای بودم و الان مجردم🤫🤣💔

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا شانس شیب سرخم مال شغاله پس داییم خوشگل خوشتیپ خوش اخلاق زنش شبی جن فرهنگ پشت کوه

خیلیام اینطوری نیست

مثلا دیدی زوجا هردو خوشگلن یا هر دو زشتن یا هردو نمیدونم دکترن و ...

.

آره واقعا عرضه میخاد البته باید قیافه هم داشته باشی من اونقدر بد ریختم ترجیح میدم هیچ خلاقیتی به خرج ...

والا زشتا موفق ترن بحثم حرفتون میگین قیاف دارن اونا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
نفهمیدم

بهم می گفتن عرضه نداری یه دوس پسر ساده بگیری همه رومی پرونی الان یکی اومده سراغم توکف موندن ازکجا پیداش شده 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بخدا از من بی عرضه تر وجود نداشت ... ینی نمیدونیا ! ولی یجوری با همسرم آشنا شدم و چندسال دوست بودیم بعدم ازدواج کردیم 😊 خیالت راحت جور میشه تازه من سرکارم نمیرفتم .تو دانشگاهم کسی نبود اصن پیشنهاد بده🗿