2777
2789
عنوان

شب آرزوها (لیلةالرغائب)💫💫🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 167 پست
🥹🥹🥹🥹🥹سوپرایز خدا رفت😔😔

کجا رفت؟!😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کجا رفت؟!😐

اذیتش کردن 

و درخواست تعلیق کرد🥺🥺🥺🥺🥺

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ب روی ماهت قربونت برم، ممنونم شما خوبی😍🥰

خدانکنه گل قشنگم 

عزیزمی 

خواهش میکنم 

مرسی شکر خدا خوبم 😍❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اذیتش کردن و درخواست تعلیق کرد🥺🥺🥺🥺🥺

ای بابا 😐😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام خوبی عشقم 😍رفتی دکتر ترنج جونم گوگلیت چه اندازه شددد

سلام ب روی ماهت خوبی فداتشم نه جمعه آینده عزیزم😍😍

دونه انار بچم😍😍

مرسی عشقم🤍فدای همون دونه انار بشم🦋

نشی که حیفی خوشگلم 🥰🥰

سلام قشنگم تعلیق بودم شرمنده مرسی ازت دورت بگردم🌹🌹🌹

سلاااام ب روی ماهت قربونت برم خوبی؟

کجا بودی دلم واست تنگ شد ک🥺🥺

حالت چطوره؟ چرا تعلیق بودی؟

سلاااام ب روی ماهت قربونت برم خوبی؟کجا بودی دلم واست تنگ شد ک🥺🥺حالت چطوره؟ چرا تعلیق بودی؟

دورت بگردم من نگواینجورفداتشم منم خیلی دلتنگتون بودم ....خودم رفتم کلا ازهمه چیز خسته شده بودم ...نمیدونی راه درمان بچم کلا ازبین رفت دکترش باهام حرف زدوگفت ژن درمانی جواب نمیده و هیچوقت خوب نمیشه😭😭😭😭بایدقبول کنم بچم کم توان ذهنیه وٱتیسمش نمیزاره مغزش رشدکنه ترنج حالم خراب بودن خواستم دوستای قشنگم یه لحظه دلشون بگیره🫂🥺

دورت بگردم من نگواینجورفداتشم منم خیلی دلتنگتون بودم ....خودم رفتم کلا ازهمه چیز خسته شده بودم ...نم ...

فدای محبتت بشم🌺🌺 عزیزدلم نبینم ناراحتی و غصه میخوری، خدا بزرگه عزیزم

قربونت برم چند تا متخصص دیگه هم ببر شاید بتونن کمکی بکنند، چند سالشه؟ الهی قربونت برم خیلی ناراحت شدم 🫂 من اگر لایق باشم واسش دعا میکنم

فدای محبتت بشم🌺🌺 عزیزدلم نبینم ناراحتی و غصه میخوری، خدا بزرگه عزیزمقربونت برم چند تا متخصص دیگه ه ...

عزیزدلمی بچم حتی ایست قلبی کرده وباماساژقلبی برگشته دوباره اکسیژن خونش ازبین رفته چیه روزبیهوش بودتوآی سی یو اماهمه دکتر میگن نمیشه حتی پروفسوراموزگارفوق تخصص قلبش گفته اگریباردیگه ایست بشه قلبش باید عمل قلب باز بشه تازه یازده سالشه

فدای محبتت بشم🌺🌺 عزیزدلم نبینم ناراحتی و غصه میخوری، خدا بزرگه عزیزمقربونت برم چند تا متخصص دیگه ه ...

فدای محبتت بشم.....🫂🫂🫂ننه جون اون درخت کریسمسونندازی دورا خیلی دوسش داشتم من🥰🥰🥰

عزیزدلمی بچم حتی ایست قلبی کرده وباماساژقلبی برگشته دوباره اکسیژن خونش ازبین رفته چیه روزبیهوش بودتو ...

عزیزم🥺🥺 الهی بمیرم طفلکی بچه، الهی که بزودی لباس عافیت به تن کنه عزیزم