2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم تو دهن نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزد اگه دوره نامزدیه خب ببین دیگه چطور ادمیه وظیفه تو تو این دوره تغییرش نیست فقط سنجششه

اگه عقده بنظرم جدی باهاش حرف بزن معلومه براش عادیه درمورد اندام خانمهای دیگه بی مهابا حرف بزنه واین اصلا درست نیست و باید نهیب زد که به خودش بیاد وبدون اینکارش خیلی زشته وبی حیاییه وقابل تحمل نیست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

مگه پسرا هم از این ادا ها دارن

یعنی چی عکس رلشو نشون داده به رفیقاش 

بعد گفته وااای چه هیکل ساعت شنی داشت!!!

تو رو خدا در انتخاب مردا بیشتر دقت کنین

اه اه 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
دیشب همین کارو کردم مثلا چجوری؟

من شوهرم یه مدت به خانم های خوشتیپ و عملی خیلی توجه میکرد

منم تو گوشش خوندم که مثلا دوست دارم پول اومد دستت  فلان ست رو بخرم،فلان فیشال رو انجام بدم،کاشت مژه و کاشت ناخن و عمل های زیبایی

موفق شدم این حس رو بهش بدم من اونطوری نیستم چون نمیتونم انقدر هزینه برای زیباییم بکنم

الان پذیرفته که من هم به اندازه خودم زیبا هستم و زیبایی بیشتر اون خانم ها به خاطر هزینه و وقت زیادی هست که صرف میکنن

کاملا متوجه شدم که دیگه مثل قبل توجه نمیکنه بهشون

این قلق شوهر من بود

تو ببین چی رو شوهرت جواب میده

من خودم باشم واکنشی نشون‌نمیدم ولی بعدا غیر مستقیم ۲تا کار میکنم یجور رفتار میکنم اعتماد بنفس کاذبش از بین بره و حد خودشو بدونه که مالی نیست و از خودم بطور نامحسوس تعریف میکنم،اون نمیفهمه چه اتفاقی افتاده ها،فکر میکنه دارم مثلا یه قضیه ای رو تعریف میکنم فقط ولی وسطش لهش میکنم  با حرفام اونم با خنده حوصله جنگ و دعوا ندلرم،جنگ کنی تازه احساس بااهمیت بودن میکنند

بگو ی پسر دیدم چی بود سیکس پک قد بلند اصلا عالی

من یبار گفتم در برابر تعریف از یک ج نده گفتم وای هیکل اون پسرو ببین داشت از باشگاه میومد گارد گرفت گف تو چرا نگا میکونی و فلان و بحث کرد