2777
2789
عنوان

شب آرزوها (لیلةالرغائب)💫💫🌹🌹

1270 بازدید | 128 پست
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
امشبه عزیزم؟

بله🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@بهار2124    

@arhich    

@نسترن2023    

بله🥰

حاجت همگی روا انشاالله

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

@چرچیلمم    

@اوج_آسمان    

@tanhaye1402    

@miss00_zahra    

@بهارگیلانی    

بله🥰

عزیزم اعمال خاصی داره ؟خیلی حاجت دارم امشب

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مرسی از تگ عزیزم🥰🥰امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن🥰🥰💗

قربونت برم‌من😍🥰

دو‌تا ملکه ها رو نتونستم تگ‌کنم‌چرا؟

@آوا_هسدم    

@آیدای_شاملووو    

عزیزم اعمال خاصی داره ؟خیلی حاجت دارم امشب

از اینترنت واست برداشتم‌ک اشتباه نباشه😁

اعمال لیلة الرغائب
اعمال این شب شامل موارد زیر است:
1. روزه گرفتن در روز پنج‌شنبه (قبل از شب لیلة الرغائب):
بر اساس روایات، روزه گرفتن در پنج‌شنبه‌ای که به شب لیلة الرغائب منتهی می‌شود، بسیار پرفضیلت است.

2. خواندن نماز لیلة الرغائب:
در این شب نماز مخصوصی وارد شده است که به شرح زیر است:
زمان: بین نماز مغرب و عشاء.
روش انجام:
1. دو رکعت نماز به نیت نماز لیلة الرغائب.
2. در هر رکعت:
بعد از حمد، 3 بار سوره قدر و 12 بار سوره اخلاص خوانده می‌شود.

3. بعد از سلام نماز، 70 بار ذکر زیر گفته می‌شود:
> اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلٰی مُحَمَّدٍ وَعَلٰی آلِ مُحَمَّدٍ وَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَارْحَمْنَا بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.

سپس به سجده می‌روید و 70 بار می‌گویید:
> سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ، رَبُّ الْمَلَائِکَةِ وَالرُّوحِ.
پس از آن، حاجات خود را از خداوند طلب کنید.

3. دعا و استغفار:
شب لیلة الرغائب زمان مناسبی برای خواندن دعاها و ذکرهای مستحب، مانند دعای کمیل، استغفار و درخواست حاجات از خداوند است.

4. توسل به پیامبر اکرم (ص) و اهل‌بیت (ع):
این شب فرصتی است برای توسل به پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) برای برآورده شدن آرزوها و رفع مشکلات.

فضیلت شب لیلة الرغائب
بر اساس روایات، ملائکه در این شب به زمین می‌آیند و دعاها را به درگاه خداوند عرضه می‌کنند. کسانی که در این شب به عبادت می‌پردازند، از مغفرت و برکات بی‌پایان خداوند بهره‌مند می‌شوند.