جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چندین بار تو تاپیک ها گفتم تازه ما کلا در حد یکساعت تو منزل نبودیم وطلاهای ۶۰ ساله ی مادرم وخواهرام ومن که خودم بالای ۴۵ سالمه توش بود.همه طلاهای قدیمی وسنگین .
دزدای منزل ما از سارقین حرفه ای ومسلح بودند وتو اکثرشهرها سابقه ی دزدی داشتند
من صندوق بانک هم دارم ولی دوبار این اشتباه رو کردم یه بار یکه ۱۴ تومنی فروختم ۲ساله پیش دوباره رفتم اردیبهشت سکه ۴۲۸۰۰ فروختم هر دوبار آپارتمان خریدم ! خب سکه و طلا بیشتر رفته روش ولی فقط یه نکته من عمدا این کارو کردم تا شوهرم نگیره و خرج نشه چون بالاخره خرج میشه بذار بگم سال ۹۸ چندا سکه فروخت بازسازی خونمون کردیم چندماهه بعد همسایمون خونه رو ندیده خرید! البته که با پولش خونه خریدم ولی خب حالا میگم به شوهرم فقط میخااستی چندتا سکه ازم بگیری و همین الان سکه ها ۴۰۰ تومن میشه بغیر از سختیها و آوارگی که برای بازسازی چشیدیم! من از تو حلقومم کشیدم بیرون و پول جمع کردم مسافرت نرفتم وام گرفتم سکه خریدم اونوقت فقط منتظره شوهرم سکه ها رو یه جوری بکشه حالام پشیمونه میگه کاش پول و سکه ها رو گذاشته بودم برا بازسازی این خونه که بزرگتره و خریدم منم برا اینکه فکر بازسازی یا هرچی سکه ها رو مصرف نکنه دویدم آپارتمان خریدم 😆🤣🤣 حالا میگفت کاش سکه ها رو الکی نفروخته بودیم الان میذاشتیم ماشین بهتر میخریدیم فقط موضوع اینه سکه و طلا ناخونک میزنی حالا به هر طریقی ولی حالا که تبدیل شد به خونه شوهرم نمیتونه که از خونه بکنه 😉