2777
2789
عنوان

دوستان شما بین خرید خونه و طلا کدوم رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 88 پست
من صندوق بانک هم دارم ولی دوبار این اشتباه رو کردم یه بار یکه ۱۴ تومنی فروختم ۲ساله پیش دوباره ...

تو اشتباه کردی به نظرم من هر چی دارمو فقط میخورم و می‌پوشم و‌میرم سفر 

تا جوانم اینکارو میکنم تا تو پیری حسرت به دل نشم

اگر سرمایه گذاری بلند مدت میخوای زمین یا خونه جایی که بدونی امکان پیشرفتش بالاست بهتره.ولی اگر نگرانی بابت نگهداری طلا نداری و میخوای هرموقع که دلت بخواد پولت سریع نقد بشه طلا بخری بهتره.من سال ۹۵ حدود ۶۰ میلیون پول داشتم که میتونستم نیم کیلو طلا بخرم اون موقع طلا گرمی ۱۲۰هزارتومن بود من زمین خریدم الان اگر نیم کیلو طلامو داشتم پولش دو میلیاردو نیم بود.ولی زمین من الان ارزشش ۸ میلیارده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندین بار تو تاپیک ها گفتم تازه ما کلا در حد یکساعت تو منزل نبودیم وطلاهای ۶۰ ساله ی مادرم وخواهرام ...

پس آشنا بوده وگرنه از کجا میخواست بفهمه شما تو خونتون طلا دارید ؟

پس آشنا بوده وگرنه از کجا میخواست بفهمه شما تو خونتون طلا دارید ؟

نه اتفاقا از دزدهای سابقه دار وحرفه ای بودند که تو اکثرشهرهای ایران سابقه ی سرقت داشتند وهمزمان با ما دو تا خونه ی دیگه رو هم زده بودند

ولی متاسفانه هنوز حکمی براشون صادر نشده و پرونده ی ما در برابر سایر پرونده هاشون هیچ هست 

دو میلیارد طلا میشه 379 گرم فکر کردن چقدر میشه بعدشم آدم سیف باکس میگیره تو اون نگه میداره و به کسی ...

اصلا نه میگم نه میندازم

طلاهای ک میندازم نازک و ظریفن و نهایتا کارتیر

چون دزد خونه خواهرم اومده میدونم آشنا بوده نهایتا

اصلااا نباید رو کرد

اگر سرمایه گذاری بلند مدت میخوای زمین یا خونه جایی که بدونی امکان پیشرفتش بالاست بهتره.ولی اگر نگران ...

چه جالب منم اون زمان انقدر پول داشتم ولی موند پولم بی ارزش شد ،۶۰ تومن سال ۹۵ کجا می شد زمین بخری ،زمین همیشه گرون بوده اون سالها شهر ما زیر ۳۰۰ میلیون نبود ،  هم خدش قیمت خریدی هم عالی پیشرفت داشته