2777
2789
عنوان

همکارم یه کلمه یاد گرفته اشغال خوری کثافتکاری هی تکرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا حرفای زشت میزنه راجع به بعضی مراجعان. میگه حروم ز اده

من یه همکلاسی اینطوری داشتم از بد روزگار به زور رفیقم شد

ولم نمیکرد همش ادمارو فحشای رکیک میداد عصابم خورد میشد ووگاهی فکر میکردم پشت سر منم ممکنه این فحشا رو بده بدتر حرص میخورد

دانشگاه که تموم شد رابطه ی ما هم کم کم تموم شد خداروشکر

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
من یه همکلاسی اینطوری داشتم از بد روزگار به زور رفیقم شدولم نمیکرد همش ادمارو فحشای رکیک میداد عصابم ...

اره پشت سر همه میگه. ادم به شدت حسود و خود بزرگ بین و مسخره ایه

اره پشت سر همه میگه. ادم به شدت حسود و خود بزرگ بین و مسخره ایه

سرد شو باهاش جوری که احساس راحتی نکنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
نه ۴۲ سالشه . تکیه کلامش شده

ما هم به ساندویچ بیرونیا میگیم ساندویچ کثیف ... سخت نگیر

بهش این حس رو بده که بامزه س شاید شما همکارها تنها افرادی باشید که می‌تونه جلوشون خودش رو نشون بده

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️