2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 110 پست
بی هدف و پوچ و بی انگیزه نیستمنمیخوام بچهخوشحالم که وقتم کاملا صرف خودم و همسرم میشه

بزار یه چندسال بگذره اخه تا کی دونفری به شدت زندگی بعد یه مدت بی هدف میشه وحشتناکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا زندگی بدون بچه راحت تره نظرمن این نظرات دیگران رونمیدونم

از خیلی جهات راحت تره انکار نمیکنم اما به جایی میرسی که دلت اذیت و آزار بچه و دردسراشو میخواد تا از یکنواختی دربیای و هدف بگیره زندگیت صبحا به امید کی پاشم اه

طرز فکرتو عوض کن همه چیز بچه نیست، خاله ی من ۷سال بچه دارنشد دیگه دکتر گفته بود نرو دنبالش نمیشه ولی شوهرش هرکاری کرد چقدر خرج کرد تا بلخره بچه دار شد، حالا باید بچع شونو ببینی بیش فعال بی ادب  بی حیا ترک تحصیل کرده کل پولاشونو خرج میکنه بازم غر میزنه خالمو میزنه و ... خالم میگه اشتباه کردم به زور از خدا خواستمش

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

شاغل شو و از کارت لذت ببر... تایم مرخصیت رو با مرخصی همسر بچین و برید سفر.فکر و خیال رو بریز دور و ا ...

تا کی عزیزم سفر تا کی تفریح یه سنی که هیچ ذوق و توانی برای سفر نمونه اون موقع باید چیکار کرد 

بزار یه چندسال بگذره اخه تا کی دونفری به شدت زندگی بعد یه مدت بی هدف میشه وحشتناکا

الان ۱۰ سالی گدشته از زندگی مشترک

چقد باید بگذره؟

تو مشکلت با بچه هم حل نمیشه، قول میدم بهت

این سردرگمی و بی هدفی بخاطر خودته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مثل بقیه زندگی میکنیم زیاد جای خالیش حس نمیشه

عزیزم چندسال بچه نداری چجوری میگی جای خالیش حس نمیشه من که دارم روانی میشم و به خودکشی فکر میکنم تا کی بدون بچه و بدون هدف 

تا کی عزیزم سفر تا کی تفریح یه سنی که هیچ ذوق و توانی برای سفر نمونه اون موقع باید چیکار کرد

عزیزم به فکر باش برای بچه دار شدن هم تلاش کن ولی از زندگیت هم لذت ببر ولی مدام درگیر این مسأله نباش

چرا بی هدف و پوچ و بی انگیزه!؟

بچه نداریم و راضی ام و بچه هم نمیخوام

ترجیح میدم وقتمو برای خودم و همسرم بذارم تا برای بچه

به خدا که ارامش بیشتری داریم از ادمای بچه دار

(دوستای عزیز اگه مخالفین لطفا ریپ نزنین چون جلوی بچه دارشدن کسی رو نگرفتم و صرفا نظرم اینه)

دیگه داره6سال میشه ازدواج کردیمولی مثل همون روزای اول زندگیمون هستیمفرقی نکردهبچه هم نمیخوایممگه همه ...

چرا همه فکر میکنن منظور من ۴ سال یا ۶ سال بوده منم تا هفت سال حتی نظر شماهارو داشتم اما یهو به خودت میای میبینی یه خلایی تو زندگیت هست که هیچ تفریحی هیچ سفری هیچ خوشگذرونی هیچ پولی نمیتونه جبرانش کنی هرچقدر بخندی تهش غمگینی