منم همینقدر میدن بهم.بیشتر میره واسه اسنپ ترمیم ناخن خوراکی ناهار.البته باید بیشتر پس انداز کنم ممکنه در اینده ای نزدیک خبرایی شه باید پول داشته باشم😭😂
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من اسنپ نمیگیرم .نمیدونم پس انداز کنم یا همشو بدم برع
نگه دار سکه بخر از این سکه گرمیا
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
اگه میخوای پس لنداز کنی میتونی بعضی روزا از تونه خوراکی ببری مثلا میوه و کیک و.
سری قبل تاپیک زدم که برا دانشکاه چقد لباس خوبه برا هر ترم نو بخرم؟ گفتن ۴ ۵ دست ... واقعا فرو ریختم .یا همشو باید بدم لباس یا خوراکی هیچی نمیمونه جمع کنم
سری قبل تاپیک زدم که برا دانشکاه چقد لباس خوبه برا هر ترم نو بخرم؟ گفتن ۴ ۵ دست ... واقعا فرو ریختم ...
بستگی به شرایط خودت نصمیم بگیر گلم. اینجا هرکس هرچی بخواد مینویسه.اگه۳ تومن داری و غذا از خونه میبری ی بخشی از پول رو برای تغذیه دانشگاه بزار بقیش پس انداز این ماهت باشه.ماه بعد پس انداز اگه نتونستی بکنی ی لباس بخر ولی سعی کن کم کم ام شده ی مبلغی رو به عنوان پس انداز تو ی حساب دیگه برای خودت نگه دار.
خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀