2777
2789
عنوان

در مقابل دعوای بدجور پدر مادرتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 58 پست
آخه الان بالای 50 سال سن دارن به حرف من اصلا گوش نمیدن تپش قلب شدید گرفتم دارم سکته میکنم از دستشون

درکت میکنن تجربع کردم

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
برو وسط حال داد بزن ساااااکت بسه دیگه منم دارم تو این خونه زندگی میکنم احتیاج به آرامش دارم اگه دعوا ...

الان بابام رفته بیرون مامانم اومده میگه تو غصه نخور 😑

من دارم سکته میکنم بخدا تمام بدنم میلرزه نگران الان نیستم نگران بعد خودمم که روانی شدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر و مادر منم مدام در حال کتک کاری بودنهنوزم همین روش رو ادامه میدنحالم بهم میخوره از اینکه مدام تش ...

همیشه تشنج استرس همیشه همیشه من روانی شدم😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دقیقااا شبا گریه میکنم اکثرا

من حتی با شوهرم بیرون رفتنی و اوج خوشی یهو دپرس میشه میگم کتش الان مامان و داداشمم بودن😣😓

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
درکت میکنن تجربع کردم

نگران بعدا خودمم روانی شدم چجوری می‌خوام خودم زندگی مشترک اداره کنم اینا برام روحیه نذاشتن

من حتی با شوهرم بیرون رفتنی و اوج خوشی یهو دپرس میشه میگم کتش الان مامان و داداشمم بودن😣😓

😔😔من می‌خوام فقط از دستشون فرار کنم

فقط ترک محل تمااااام

من تو حموم بودم آخه یهو همو جر دادن نمی‌تونستم برم هی آب باز میکردم ولی ول نمی‌کردن😔😔😔

نگران بعدا خودمم روانی شدم چجوری می‌خوام خودم زندگی مشترک اداره کنم اینا برام روحیه نذاشتن

عزیزم هر کس برای خودش زندگی میکنع چقد بچه عای طلاق که الان زندگی مشترک خوبی دارن 

گفتم تو دخالت نکن

مطلقا دخالت نکناصلا ذهنت هم درگیر نکناونا سال ها از پس همدیگه براومدنبعد از لین هم برمیانوظیفه تو نی ...

بخدا من اصلا کاری نکردم من تو حموم بودم هی هیچی نگفتم دوتا جیغ زدم بی تفاوت بودن دارم سکته میکنم سلامت روان ندارم دیگه 

عزیزم هر کس برای خودش زندگی میکنع چقد بچه عای طلاق که الان زندگی مشترک خوبی دارن گفتم تو دخالت نکن

چشم😔