2777
2789

من سنم کم نیست ولی دیگه کم آوردم دارم سکته میکنم از دستشون بچه نیستن ولی الان 2 ساعت بیشتر دارن دعوا میکنن دعوای بد آبرو ندارن انگار بیشتر هم مامانم مقصره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صحنه ر‌و ترک کن

جایی رو ندارم برم خبر مرگم رفتم حموم اومدم بیرون هنوز دعوا میکردن پس فردا امتحان دارم تپش قلبم رو هزاره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخالت نکن

آخه واقعا شما اعصابت خورد نمیشه؟ دوساعت بیشتره آخرشم باهم اوکی میشن روان ما بهم ریخته

سعی در اشتی دادن

میگم دارن همو پاره میکنن شما میگی آشتی بده

برو تو اتاقت ،حتما دلیلی داره ،آدم الکی دعوا نمیکنه ،ببین به کجا رسیدن که میگی آبرو مهم نیست و یا از ...

خیلیییییی الکی بخدا مامانم خیلی الکی گیر میده ول هم نمیکنه یعنی دوساعت و نیم دارن دعوا میکنن عین دوساعت حرف زده چرت و پرت گقته

دخالتی نکن در و ببند بشین تو اتاق

بعضی وقتا نمیخوا هیچ کدوم پیش بچه کم بیارن هی ادامه میدن

بشین با مامانت مادردختری صحبت کن صمیمی بگو به جا دعوا حرف بزنید مشکلتون با حرف زدن حل کنید یکتون کوتاه بیاین

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم