2777
2789

دخترم ۶ ماهه بود از دستش گرفتن

گریه کرد صورتش بنفش شد بچم

تو بعلم بود کاری نمیتونستم بکنم

از پشت دستش گرفتن 😔

یادم میاد دلم پاره میشه

شما با این تجربه چطور کنار اومدین

خیلی برام سخته یاداوریش در حد دیوونه شدن واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر من سه سالشه ....از ده روزگی تا الان ماهی یه بار ازمایشگاه میره خون میگیرن ازش....تیرویید داره

الهی بمیرم

شما کنارش بودی همیشه

کوچیک بود گریه میکرد چطور طاقت میاوردی

ان شالله الان حالش خوب خوب باشه

شما تجربه دارین؟اگه خودم نبودم سختم نبوددیدم کامل دهنش باز بود ولی اصلا صداش در نمیومدریخته بود به د ...

اره عزیزم بچه هستن دیگه 

الکی بهشت زیر پات نمیاد دیگه

خدا حفظش کنه

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

پسر من ده روزش بود زردی داشت ازش خون گرفتن خودم نموندم تو پرسنل نزاشتن گریه وزاری منو دیدن شوهرم برد ...

منم دقیقا مثل شما

برای من تو بغلم بود

خیلی سخت گذشت بهم

الهی بمیرمشما کنارش بودی همیشهکوچیک بود گریه میکرد چطور طاقت میاوردیان شالله الان حالش خوب خوب باشه

ممنونم ان شاالله...انقدر واسم مهم بود که هر دفعه ازمایشش سالم باشه دیگه یه امپول زدنه خیلی مهم نبود.....ان شاالله همه ی بچه ها تنشون سالم باشه....چون هیچی مثل مریضی بچه ادم رو نابود نمیکنه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

ممنونم ان شاالله...انقدر واسم مهم بود که هر دفعه ازمایشش سالم باشه دیگه یه امپول زدنه خیلی مهم نبود. ...

دقیقا

همیشه میکم خدایا منو مریض کن ولی دخترم سالم بمونه

عزیزم من از یه تاپیکت باهات آشنا شدم و گهگداری دنبالت میکنمخیلی داری خودتو اذیت میکنی دلم میخواد کمک ...

ممنونم از همدلیت گلم

شاید هیچکس نتونه کمکم کنه