من از دهم میخوندم نه اینکه بگم نمیخونم اما نمرم از ۱۵ بالا نمیرفت همیشه پایین ترین نمره کلاس بودم چکار کنم از این شیمی اینسری دبیر گفت کسی زیر ۱۸ شه باید خانوادش بیاد. من چکار کنم تروخدا بگید چجور بخونم بتونم بالای ۱۸ شم 😔
اینجا لینک ارسال نمیشه درخواست بده لینک سایت شو واست میفرستم یه فیلم شو ببین اگه اوکی بود بقیشم ببین ...
لعنت بهشون . از پارسال شدم یه بیمار افسرده عصبی نمیفهمم زندگی یعنی چی هر روز با ترس مدیر و معاون بیدار میشم هیچ وقت نمیبخشمشون چه بلاهایی ک سرم نیاوردن😭😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لعنت بهشون . از پارسال شدم یه بیمار افسرده عصبی نمیفهمم زندگی یعنی چی هر روز با ترس مدیر و معاون بید ...
بعضی هاشون کارشون همینه اصلا فقط میخان ادمو روانی کنن تو خودت باید مراقب خودت باشی بلند شو یه دوش بگیر یه قهوه بخور اون فیلمارو با سرعت۲x ببین کتابم یه روخوانی کن خیالت راحت بالای ۱۹ میشی